Svenskt pensionsbolag satsar på digitalt

Intresset för Corporate Communication ökar, menar Multiqs tillförordnade vd Lars-Göran Mejvik.

Nya informationsskärmar ska installeras på Skandias huvudkontor och några regionkontor. Så inleds det nya leveransavtalet om 3 miljoner kronor som Skandia gjort med Multiq. 

I ett nytt avtal som tecknats mellan Skandia och Multiq, ska nya skärmar installeras på Skandias kontor runtom i landet under en treårsperiod.

Både externt och internt

Avtalet gäller både skärmar för extern och intern kommunkation och redan i år kommer huvudkontoret och några regionkontor få skärmar installerade.

Enligt plan kommer skärmarna placeras i skyltfönster, receptioner och andra typer av mötesplatser. Detta för att bland annat personal lättare ska kunna ta del av information, utan att behöva leta.

Ökat intresse

– Intresset för Corporate Communication ökar och här har Multiq ett brett utbud av produkter och tjänster. I första hand riktar vi oss mot stora företag med höga krav på internkommunikation, säger Lars-Göran Mejvik, tillförordnad vd på Multiq.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Efter två veckor

Några handfasta råd till grafiska branschen kring permittering, sociala avgifter, lån och…

Textiltrycket kommer gå mer lokalt

Epson erbjuder möjligheter för den som vill trycka på textil. Exempelvis en maskin för profilprodukter och två maskinval för de som vill producera t-tröjor och sportkläder. Det flaggas också för fler nyheter. Epsons Richard Garp är övertygad om att vi går mot en klädproduktion som är effektivare, med kortare serier och som sker lokalt.

Publicerat av: