Svenskt pensionsbolag satsar på digitalt

Intresset för Corporate Communication ökar, menar Multiqs tillförordnade vd Lars-Göran Mejvik.

Nya informationsskärmar ska installeras på Skandias huvudkontor och några regionkontor. Så inleds det nya leveransavtalet om 3 miljoner kronor som Skandia gjort med Multiq. 

I ett nytt avtal som tecknats mellan Skandia och Multiq, ska nya skärmar installeras på Skandias kontor runtom i landet under en treårsperiod.

Både externt och internt

Avtalet gäller både skärmar för extern och intern kommunkation och redan i år kommer huvudkontoret och några regionkontor få skärmar installerade.

Enligt plan kommer skärmarna placeras i skyltfönster, receptioner och andra typer av mötesplatser. Detta för att bland annat personal lättare ska kunna ta del av information, utan att behöva leta.

Ökat intresse

– Intresset för Corporate Communication ökar och här har Multiq ett brett utbud av produkter och tjänster. I första hand riktar vi oss mot stora företag med höga krav på internkommunikation, säger Lars-Göran Mejvik, tillförordnad vd på Multiq.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Programvara för storformat håller takten med höga hastigheter

Canon har samarbetat med mjukvaruföretaget One Vision för att integrera storformatskrivare med en programvara som automatiserar arbetsflödet från början till slut.
– Kunder måste kunna vända bort jobb snabbare för att kunna möta efterfrågan, och samtidigt minimera sina resurser, säger Michele Tuscano på Canon. 

Publicerat av: 

Epson fixar många tröjor och tyger

Epson har sina rötter i att göra skrivare för fotografer. Därför var man tidigt ute med extra färger som grått och ljusare varianter av cyan och magenta. Allt för att återge färgerna så precist som möjligt. Nu kommer en ny skrivare med en bredd på 160 centimeter och kapacitet att trycka åtskilliga meter i timmen.

Publicerat av: