Svenskt pensionsbolag satsar på digitalt

Intresset för Corporate Communication ökar, menar Multiqs tillförordnade vd Lars-Göran Mejvik.

Nya informationsskärmar ska installeras på Skandias huvudkontor och några regionkontor. Så inleds det nya leveransavtalet om 3 miljoner kronor som Skandia gjort med Multiq. 

I ett nytt avtal som tecknats mellan Skandia och Multiq, ska nya skärmar installeras på Skandias kontor runtom i landet under en treårsperiod.

Både externt och internt

Avtalet gäller både skärmar för extern och intern kommunkation och redan i år kommer huvudkontoret och några regionkontor få skärmar installerade.

Enligt plan kommer skärmarna placeras i skyltfönster, receptioner och andra typer av mötesplatser. Detta för att bland annat personal lättare ska kunna ta del av information, utan att behöva leta.

Ökat intresse

– Intresset för Corporate Communication ökar och här har Multiq ett brett utbud av produkter och tjänster. I första hand riktar vi oss mot stora företag med höga krav på internkommunikation, säger Lars-Göran Mejvik, tillförordnad vd på Multiq.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Bokens förvandling genom hållbar innovation

Hållbarhet blir allt viktigare för alla aktörer i bokbranschen. Med det ökade fokuset på hållbarhet handlar årets Canon Future Book Forum den 2 december om att främja hållbar innovation i alla delar av förlagsbranschen – från hur böcker produceras, distribueras och är tillgängliga, till deras avtryck i vår vardag.

Publicerat av: 

Från glada gubbar till e-handel

System för att på riktigt kunna e-handla med trycksaker. Och då även komplexa former av förpackning. Det är vad det tyska företaget Cloudlab ägnar sig år. Detta snabbt växande företag – från 50 anställda i våras till 75 nu – används av de tyska nättryckerierna, samt tryckerier runt om i världen och sedan en tid tillbaka också på flera platser i Skandinavien.

Publicerat av: 

De demonstrerar komplett förpackningsflöde

Etiketter och förpackningar är två tillväxtområden inom den grafiska branschen. Konica Minolta har sammanställt några förslag på hur tryckerier kan ta del av den positiva utvecklingen, inte bara med en digital etikettskrivare, utan en komplett lösning för att producera etiketter och förpackningar i korta serier.

Publicerat av: