Kammar hem pris för kundupplevelsen

Roland Keppler, vd på Onlineprinters.

European business award har utsett nättryckeriet Onlineprinters till det bästa tyska företaget i kategorin Customer and market Engagement Award. De tävlande var företag som omsätter 150 miljoner euro eller mer.

European Business Award, EBA, är en branschövergripande tävling med mål att stödja och utveckla en framgångsrikare affärsvärld i Europa. År 2019 deltog 120 000 företag från 33 olika länder som tävlade i 18 kategorier. Ett nättryckeri tog i år hem titeln som det bästa tyska företaget i kategorin Customer and market engagement award, bland företag som omsätter 150 miljoner euro eller mer. Det handlar om Onlineprinters som får priset för sitt kund- och marknadsengagemang för att de levererar relevant innehåll och skapar meningsfulla interaktioner med människor.

Utmärkelse på europeisk nivå

– Vi är mycket glada över denna utmärkelse på europeisk nivå. Mer än någonsin kunde vi på den europeiska marknaden utveckla vår potential särskilt väl. Under 15 år har vi etablerat 18 landspecifika shops och kunnat leverera individuella trycksaker till våra kunder i många europeiska länder, säger nättryckeriets vd Roland Keppler.

”Fokus på kundbehovet”

Enligt Keppler beror framgången på företagets fokus på kundbehovet i form av bland annat flerspråkiga webbshop och self-service innehåll så som youtube-tutorials. Företaget har också fler än 40 servicerådgivare varav ett flertal är flerspråkiga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Programvara för storformat håller takten med höga hastigheter

Canon har samarbetat med mjukvaruföretaget One Vision för att integrera storformatskrivare med en programvara som automatiserar arbetsflödet från början till slut.
– Kunder måste kunna vända bort jobb snabbare för att kunna möta efterfrågan, och samtidigt minimera sina resurser, säger Michele Tuscano på Canon. 

Publicerat av: 

Epson fixar många tröjor och tyger

Epson har sina rötter i att göra skrivare för fotografer. Därför var man tidigt ute med extra färger som grått och ljusare varianter av cyan och magenta. Allt för att återge färgerna så precist som möjligt. Nu kommer en ny skrivare med en bredd på 160 centimeter och kapacitet att trycka åtskilliga meter i timmen.

Publicerat av: