Åtta45 förvärvar Malmötryckeri

Erik Mauritzon, vd på Åtta45 välkomnar CA Andersson in i tryckerifamiljen.

Åtta.45 köper konkursdrabbade CA Andersson & Co i Malmö.

Tryckeriet Åtta.45 skriver på sin sajt att förvärvet av CA Andersson & Co inte kommer att innebära några egentliga förändringar.  CA Andersson kommer att fortsätta med samma företagsnamn och inneliggande ordrar och kommande beställningar kommer att fortlöpa som likt tidigare. Olle Sterner på CA Andersson säger att de ser fram emot ett spännande 2020:

– Som en del av Åtta.45 tryckeri kommer CA Andersson & Co helt enkelt att bli lite vassare, lite effektivare och kunna stå ytterligare lite mer på tå för era uppdrag.

Erik Mauritzon, vd på Åtta45:

– Vi är väldigt glada över att få med CA Andersson i Åtta.45-familjen. Detta anrika grafiska företag stärker oss i södra Sverige och blir en viktig del i koncernen. Förutom ökade marknadsandelar har vi förhoppning om att lära av varandra och vinna synergieffekter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *