Åtta45 förvärvar Malmötryckeri

Erik Mauritzon, vd på Åtta45 välkomnar CA Andersson in i tryckerifamiljen.

Åtta.45 köper konkursdrabbade CA Andersson & Co i Malmö.

Tryckeriet Åtta.45 skriver på sin sajt att förvärvet av CA Andersson & Co inte kommer att innebära några egentliga förändringar.  CA Andersson kommer att fortsätta med samma företagsnamn och inneliggande ordrar och kommande beställningar kommer att fortlöpa som likt tidigare. Olle Sterner på CA Andersson säger att de ser fram emot ett spännande 2020:

– Som en del av Åtta.45 tryckeri kommer CA Andersson & Co helt enkelt att bli lite vassare, lite effektivare och kunna stå ytterligare lite mer på tå för era uppdrag.

Erik Mauritzon, vd på Åtta45:

– Vi är väldigt glada över att få med CA Andersson i Åtta.45-familjen. Detta anrika grafiska företag stärker oss i södra Sverige och blir en viktig del i koncernen. Förutom ökade marknadsandelar har vi förhoppning om att lära av varandra och vinna synergieffekter.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Programvara för storformat håller takten med höga hastigheter

Canon har samarbetat med mjukvaruföretaget One Vision för att integrera storformatskrivare med en programvara som automatiserar arbetsflödet från början till slut.
– Kunder måste kunna vända bort jobb snabbare för att kunna möta efterfrågan, och samtidigt minimera sina resurser, säger Michele Tuscano på Canon. 

Publicerat av: 

Epson fixar många tröjor och tyger

Epson har sina rötter i att göra skrivare för fotografer. Därför var man tidigt ute med extra färger som grått och ljusare varianter av cyan och magenta. Allt för att återge färgerna så precist som möjligt. Nu kommer en ny skrivare med en bredd på 160 centimeter och kapacitet att trycka åtskilliga meter i timmen.

Publicerat av: