De lyfter fram kreativa trycklösningar

En kartong för godistillverkaren Kinder som har tryckts med lack för haptiska effekter som simulering för prägling i massproduktion.

Ett av bidragen är en kartongprototyp till godistillverkaren Kinder, som har lackerats för att simulera präglingen i en eventuell massproduktion.

Swissqprint har uppmanat sina kunder att släppa loss sin kreativitet så här i jultider genom tävlingen The Creative Challenge. Nu har 65 bidrag valts ut där allmänheten, Swissqprints personal och en expertjury ska välja en vinnare.

Röstningen pågår till den 6 januari 2020. Företagen bakom bidragen avslöjas inte i röstningsomgången. Du hittar alla bidrag här. Här är några av de bidrag du kan rösta på:

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Programvara för storformat håller takten med höga hastigheter

Canon har samarbetat med mjukvaruföretaget One Vision för att integrera storformatskrivare med en programvara som automatiserar arbetsflödet från början till slut.
– Kunder måste kunna vända bort jobb snabbare för att kunna möta efterfrågan, och samtidigt minimera sina resurser, säger Michele Tuscano på Canon. 

Publicerat av: 

Epson fixar många tröjor och tyger

Epson har sina rötter i att göra skrivare för fotografer. Därför var man tidigt ute med extra färger som grått och ljusare varianter av cyan och magenta. Allt för att återge färgerna så precist som möjligt. Nu kommer en ny skrivare med en bredd på 160 centimeter och kapacitet att trycka åtskilliga meter i timmen.

Publicerat av: