De lyfter fram kreativa trycklösningar

En kartong för godistillverkaren Kinder som har tryckts med lack för haptiska effekter som simulering för prägling i massproduktion.

Ett av bidragen är en kartongprototyp till godistillverkaren Kinder, som har lackerats för att simulera präglingen i en eventuell massproduktion.

Swissqprint har uppmanat sina kunder att släppa loss sin kreativitet så här i jultider genom tävlingen The Creative Challenge. Nu har 65 bidrag valts ut där allmänheten, Swissqprints personal och en expertjury ska välja en vinnare.

Röstningen pågår till den 6 januari 2020. Företagen bakom bidragen avslöjas inte i röstningsomgången. Du hittar alla bidrag här. Här är några av de bidrag du kan rösta på:

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Efter två veckor

Några handfasta råd till grafiska branschen kring permittering, sociala avgifter, lån och…

Textiltrycket kommer gå mer lokalt

Epson erbjuder möjligheter för den som vill trycka på textil. Exempelvis en maskin för profilprodukter och två maskinval för de som vill producera t-tröjor och sportkläder. Det flaggas också för fler nyheter. Epsons Richard Garp är övertygad om att vi går mot en klädproduktion som är effektivare, med kortare serier och som sker lokalt.

Publicerat av: