Programvara för storformat håller takten med höga hastigheter

Det ska bara ta några sekunder att få utskriftsklara filer med One Visions arbetsflödesprogram som är synkade med Canons storformatsskrivare.

Canon har samarbetat med mjukvaruföretaget One Vision för att integrera storformatskrivare med en programvara som automatiserar arbetsflödet från början till slut.
– Kunder måste kunna vända bort jobb snabbare för att kunna möta efterfrågan, och samtidigt minimera sina resurser, säger Michele Tuscano på Canon. 

För tryckare inom storformat finns One Visions senaste programpaket Wide Format Automation Suite. Det är kompatibelt med Canons rulle till rulle serie Colorado och flatbäddsskrivarna Arizona.

Rullskrivaren Canon Colorado är kompatibel med One Visions arbetsflödesprogram. Det är även flatbäddsskrivaren Arizona.

– Kunder kan nu automatisera produktionen för att driva sin verksamhet mer effektivt, öka sina tryckvolymer med självförtroende och öka vinsten, säger Michele Tuscano, vice vd på Canon Production Printing inom EMEA-regionen för affärsområdet storformatsgrafik.

Utskriftsklart på sekunder

Enligt Onevision uppnås en sömlös integration mellan storformatskrivaren och programvaran. När ordern kommer in i tryckeriet plockas jobbdatan upp automatiskt och skapar jobbfiler. Samtidigt kontrolleras filen mot 130 uppsatta felkriterier och om eventuella fel identifieras så korrigeras dessa automatiskt. Färghanteringen optimeras också. Att skapa utskriftsklara filer tar några sekunder.

One Visions vd Hussein Khalil och Michele Tuscano, vice vd på Canon inom EMEA-regionen för affärsområdet storformatsgrafik.

– Kunder måste kunna vända bort jobb snabbare för att kunna möta efterfrågan, och samtidigt minimera sina resurser. Våra storformatsskrivare blir snabbare, så kunderna behöver en arbetsflödeslösning för att hålla jämna steg med dessa ökade hastigheter utan att kompromissa med kvaliteten.

En titt i One Visions arbetsflödesprogram Wide Format Automation Suite.

Eftersom utskriftsfilen automatiskt plockas upp och datan normaliseras så försvinner komplexiteten i hanteringen av filer. Det snabbar på rippen, optimerar datan och utskriftstiden, enligt One Vision. Programvaran förbereder också jobbet för efterbehandlingen genom att automatiskt skapa skärmärken i PDF-filer.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *