Grafisk leverantör intar möbelmässa

Jan Trolin ser stor potential för företag inom print att hitta nya affärsmöjligheter genom att satsa på inredning. 

Spandex Schneidler ställer tillsammans med kunder ut på Stockholm furniture fair den 4–8 februari. Företaget vill visa möjligheterna med att använda folier och ljudabsorberande tygväggar för att förnya sin inredning.

– Vi ställer ut tillsammans med Holmquistsign och Printing Friends som är två av våra egna kunder. De är redan verksamma inom inredning och under 2020 ska vi även hitta fler att samarbeta med inom inredning. Vi säljer ju materialen och är därmed beroende av att ha partners som kan erbjuda installation och annan service, berättar Jan Trolin, Product manager digital equipment & print media, och fortsätter:

– Tillsammans med våra partners ska vi hjälpas åt att få ut budskapet om våra produkter som är av mycket hög kvalitet. Vi har lång erfarenhet och mycket kunskap i huset inom detta område.

 

 

Printbara tyger

I montern kommer företaget visa bland annat Pongs tyger. Dessa är printbara tyger som kan användas för att till exempel klä in väggar och tak. Senfas brandklassade tyger kommer också gå att skåda, som enligt Spandex Schneidler är tänkta som blockout-gardiner på bland annat hotell, och går att printa på utan att det tappar mjukheten i tyget.

Även tre olika produktkategorier från 3Ms arkitektoniska folier kommer visas upp i montern. Bland annat DI-NOC, en mönstrad folie med struktur av trä, sten, tyg med mera.

Storsatsar på inredning
– Vi kommer att storsatsa på inredning under 2020 och kommer att ställa ut för att hitta ut till en ny kundkrets. Vi tror att detta är ett område som under de kommande åren kommer att utvecklas mycket. Det är lite mer än att bara printa en vepa eller göra en skylt. Här finns det stor potential för företag inom print att hitta nya affärsmöjligheter och vi vill nu ta ett stort kliv framåt inom denna sektor. Slutkunderna finns bland annat inom företag, offentlig sektor, privatpersoner, avslutar Jan Trolin. 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Kodak: ”Stärk ditt företag med automatisering”

Hur kan man få ett effektivare arbetsflöde med hjälp av olika analysverktyg? Och hur kan automatisering av datainsamling och analys ske med AI och maskininlärning (ML)? Stephen Miller, Director Product Management på Kodak Workflow Software berättar hur företag kan frigöra både tid och resurser, och på så sätt nå tillväxt.

Publicerat av: