Mellanår för Kph Trycksaksbolaget

Uppsalatryckeriet känner av en vikande marknad och försäljning men rörelseresultatet stiger och företaget ser med tillförsikt på framtiden med nya digitala lösningar. 

I den senaste årsredovisningen som sträcker sig fram till sista juni 2019 uppgår Kph Trycksaksbolagets omsättning till 26,7 miljoner kronor. Det är en minskning med 2,8 miljoner kronor jämfört med det föregående året. Rörelseresultatet ökar från 2,1 till 2,2 miljoner kronor. Årets resultat landar på 1,2 miljoner.

Kph Trycksaksbolaget är medlem i det rikstäckande grafiska nätverket Intercopy. I dag finns nätverket på 15 orter. Enligt tryckeriet har de under räkenskapsåret tecknat tre nya avtal med Uppsala Universitet samt ett par andra stora kunder. Trycksaksbolaget har också utökat med digitala tjänster.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


”Tonerbaserat digitaltryck har en stark position på marknaden”

Med Imagepress C10010VP introducerar Canon efterföljaren till sin Imagepress C10000VP. Den nya serien består av två modeller och enligt tillverkaren erbjuder de mer automatisering och fler alternativ i mediahanteringen. Sign&Print pratar med Mark Lawn, chef för Professional print solutions på Canon Europe, om de nya skrivarna.

Publicerat av: 

Fakta om Sign&Print Connect

Välkommen som utställare på Sign&Print Connect 9–11 februari 2021

För första gången möts vi. Alla. Oavsett var vi bor. Oavsett om vi kan resa eller inte. Under tre dagar kopplar vi upp oss. Pratar och diskuterar. Tittar på produkter. Gör affärer. Deltar i seminarier. Tittar på hur andra gör – i andra företag, i andra länder.

Som utställare kan du visa allt – även de där stora maskinerna som svårligen låter sig flyttas. Och för en gångs skull träffar du kunder från hela landet – inte med slagsida på Stockholm. Och varken

Publicerat av: