Befäster samarbete med planskrivare

Magnus Edfeldt från Color Systems (till höger) tillsammans med delar av Canons svenska team inom Arizona/Colorado och europeiska sälj-och marknadsdirektören Wouter Derichs.

Återförsäljaren Color Systems går in i ett tätare samarbete med Canon och börjar sälja de nya uv-planskrivarna Arizona.

Color Systems har flera varumärken i säljportföljen, exempelvis Roland DG, Canon och Epson. För Canon har företaget utfört service på tillverkarens Arizona-modeller. Samarbetet utökas nu ytterligare. Color Systems skriver i sitt nyhetsbrev att de börjar de sälja Canons senaste Arizona uv-planskrivare och blir ”den första partnern i Europa till Canon som säljer Arizona och Colorado som en fullvärdig och auktoriserad återförsäljare”.

Likt tidigare kommer Color Systems också fortsätta att sälja begagnade Arizonaskrivare. Maskinmodellerna i Arizona-serien finns både med led- och traditionell uv-teknik. Det utökade samarbetet gör att återförsäljaren kommer att utbilda fler servicetekniker på Canons Colorado- och Arizonamodeller.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *