H-tryck satsar på nya
intäktskällor

H-tryck letar nya intressanta produkter att producera och marknadsföra. Framställning av pappersbägare med möjlighet till tryck är det senaste, och snart ska produktionen av papperssugrör dra igång.

H-trycks vd Per-Åke Hansson.

Rulltryckeriet H-tryck satsar vidare. Per-Åke Hansson, vd på tryckeriet i Markaryd berättar om vad som händer under året:

– Vi satsar vidare på rationellare maskiner och pressar priser hos våra leverantörer för att som underleverantör leverera så konkurrenskraftiga produkter som möjligt.

Produktion av bägare

H-tryck är en underleverantör av trycksaker. Företaget letar ständigt nya intäktskällor, och det senaste är att satsa på pappersförpackningar. Pappersbägare ingår numera i företagets priskatalog och säljs till återförsäljare, andra tryckerier, som sedan säljer bägarna vidare till sina kunder.

Inom en snar framtid kommer även papperssugrör produceras.

– Vi har investerat i maskiner för framställning av sugrör och bägare i papper med möjlighet till tryck av logotyper. I upplagor från 1 000 till 100 000 exemplar.

Söker nya produkter

Tanken är att fortsätta på den inslagna vägen och utveckla produktportföljen, enligt Per-Åke Hansson, när vi frågar vilka de stora utmaningarna blir under året.

– Det blir att hitta nya intressanta produkter att marknadsföra, säger H-trycks vd Per-Åke Hansson.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *