Ricoh starka inom high speed inkjet enligt rapport

 

Ricoh uppmärksammas för sina framgångar med höghastighetsinkjet, en bidragande faktor är produktionsskrivaren Ricoh Pro VC70000.

Ricoh omnämns som ett ledande företag inom höghastighetsinkjet i den senaste IDC Marketscape MPS-rapporten. IDC uppmärksammar bland annat företagets tekniska innovationer, uppmärksamhet på marknaden och kundåterkoppling. 

I IDC:s senaste marknadsrapport för 2019–2020, lyfts Ricoh fram som ett av de ledande företagen inom high speed inkjet.

Visar styrka

– Ricoh visar styrka i alla de nyckelfaktorer som identifierats av IDC Marketscape för att säkerställa framgång på marknaden för high speed inkjet, skriver IDC (Intelligence Data Corporation) i rapporten.

Bläckstråleskrivare en faktor

Enligt rapporten är en bakomliggande faktor till företagets position på marknaden deras bläckstråleskrivare, Ricoh Pro VC70000. IDC menar att maskinens torkteknik och utökade bläcksortiment är några av de anledningar till Ricohs spridning på den kommersiella marknaden.

– Utöver den egna tillväxten inom olika segment vill Ricoh också hjälpa sina kunder att vidga sina erbjudanden, säger Amy Machado, forskningschef på IDC Imaging, Printing and Document Solutions.

Du kan läsa hela rapporten här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Nannatrycket halverar
kostnad för papper och färg

Holmebo Paper lanserar ett nytt papper för riktigt tunt tryck. Tillsammans med en ny rundbindare från Horimatic skapas en produkt med full funktionalitet men minimal vikt.
– Idén är att du trycker på ett mycket tunt papper – lite drygt 14 gram per kvadratmeter. Genom att du har en produkt med minst 64 sidor – men helst 96 sidor eller fler – så får du stadgan, säger Holmebos vd Nils Ringlek.

Publicerat av: