Ricoh starka inom high speed inkjet enligt rapport

 

Ricoh uppmärksammas för sina framgångar med höghastighetsinkjet, en bidragande faktor är produktionsskrivaren Ricoh Pro VC70000.

Ricoh omnämns som ett ledande företag inom höghastighetsinkjet i den senaste IDC Marketscape MPS-rapporten. IDC uppmärksammar bland annat företagets tekniska innovationer, uppmärksamhet på marknaden och kundåterkoppling. 

I IDC:s senaste marknadsrapport för 2019–2020, lyfts Ricoh fram som ett av de ledande företagen inom high speed inkjet.

Visar styrka

– Ricoh visar styrka i alla de nyckelfaktorer som identifierats av IDC Marketscape för att säkerställa framgång på marknaden för high speed inkjet, skriver IDC (Intelligence Data Corporation) i rapporten.

Bläckstråleskrivare en faktor

Enligt rapporten är en bakomliggande faktor till företagets position på marknaden deras bläckstråleskrivare, Ricoh Pro VC70000. IDC menar att maskinens torkteknik och utökade bläcksortiment är några av de anledningar till Ricohs spridning på den kommersiella marknaden.

– Utöver den egna tillväxten inom olika segment vill Ricoh också hjälpa sina kunder att vidga sina erbjudanden, säger Amy Machado, forskningschef på IDC Imaging, Printing and Document Solutions.

Du kan läsa hela rapporten här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


”Tonerbaserat digitaltryck har en stark position på marknaden”

Med Imagepress C10010VP introducerar Canon efterföljaren till sin Imagepress C10000VP. Den nya serien består av två modeller och enligt tillverkaren erbjuder de mer automatisering och fler alternativ i mediahanteringen. Sign&Print pratar med Mark Lawn, chef för Professional print solutions på Canon Europe, om de nya skrivarna.

Publicerat av: 

Fakta om Sign&Print Connect

Välkommen som utställare på Sign&Print Connect 9–11 februari 2021

För första gången möts vi. Alla. Oavsett var vi bor. Oavsett om vi kan resa eller inte. Under tre dagar kopplar vi upp oss. Pratar och diskuterar. Tittar på produkter. Gör affärer. Deltar i seminarier. Tittar på hur andra gör – i andra företag, i andra länder.

Som utställare kan du visa allt – även de där stora maskinerna som svårligen låter sig flyttas. Och för en gångs skull träffar du kunder från hela landet – inte med slagsida på Stockholm. Och varken

Publicerat av: