Vita dagar hos Oki

PUBLICERAD: 2 mars 2020
UPPDATERAD: 2 mars
Oki fokuserar på förpackningar i sitt showroom i Kista.
OKI har under flera år gjort lösningar så att man kan trycka mindre upplagor med specialeffekter som vit toner och lack. Nu går de ett steg vidare och visar Pro9542/41 ihopkopplad med Sigraphics utrustning för att kunna göra en rad olika förpackningslösningar. Att trycka och stansa etiketter och om att göra askar och andra förpackningsfunktioner.
Det hela kopplas ihop i lösningar som nu visas i Oki:s showroom i Kista, utanför Stockholm.
Är du nyfiken, så kan du anmäla ditt intresse här.

Läs vidare

Gallus går helt digitalt med ny etikettpress

Gallus och Heidelberg presenterar sin första helt digitala etikettpress – Gallus One – för att möta det växande behovet av etiketter på rulle.
gallus_one_release_web

Etiketter blev räddningen: ”Vi har så galet mycket jobb”

I slutet av 2019 besökte Sign&Print Uppsalaföretaget Tidtryck som precis investerat i en uppsättning maskiner för digitalt etikettryck. Nysatsningen några månader innan pandemin slog till kom lägligare än vad de någonsin hade kunnat drömma om.
Tidtryck7

Arbetsbord för skyltmakare

Den 14 och 15 september är det Sign&Print-mässa i danska Odense. Då kommer Vikiallo att visa ett arbetsbord som de själva utvecklat speciellt för skyltmakare.
Vikiallo2

Lanserar toppmodell för digital etikettutskrift

Konica Minolta signalerar nu att de tar upp kampen med de tyngre etikettvolymerna som traditionellt sett trycks analogt. AccurioLabel 400, en ny toppmodell i serien, ger användaren högre produktivitet –40 meter i minuten – och möjlighet att trycka med vitt.
IMG_4445

Senaste nytt

Gibon bjuder in till öppet hus

Gibon i Borås bjuder in till Grafiska dagarna, 6–8 december, och bullar upp med förädlingsmöjligheter och efterbehandling till besökarna.
Gibon

Signcom breddar det pvc-fria utbudet

Signcom blir återförsäljare för Taya Groups pvc-fria bannermaterial i Kavalan-serien. De två parterna har ingått ett distributionssamarbete som börjar gälla omgående.
Signcom Kavalan

Först i Europa med prisbelönt flatbädd

Screenbolaget i Stockholm är först ut i Europa med Vanguards nya flatbäddsskrivare som premiärvisades på Fespa i maj. Investeringen ska möta förändrade marknadskrav och ett ökat behov av digital produktion i hög volym.
Oscar Lagerstedt_media

Gop utökar med pappersbaserat

Kungsbackaföretaget Gop får distributionsrätt i Skandinavien för två av Swedboards pappersbaserade premiumskivor för den grafiska displaybranschen. Avtalet ska innebära ett ännu bredare erbjudande av välkända varumärken inom detta segment. 
Gop Swedboard 2.1