Han blir ny Sverigechef

Paul Lacopie är ny country manager för Konica Minolta Business Solutions Sweden AB.

Konica Minolta tillsätter en ny landschef med lång erfarenhet av både print- och IT-verksamhet.

Dokumenthantering, digitalisering, arbetsflöde, affärssystem och IT-säkerhet. Numera är alla dessa delar förenade hos Konica Minolta ihop med företagets IT-tjänster. Kunderna ska erbjudas ”en obruten relevant kedja av digitala tjänster”, skriver företaget i ett pressmeddelande.

Arbetat för Kyocera

Ansvarig för att driva företaget framåt i Sverige blir Paul Lacopie. 1 april tar han vid i rollen som country manager för Konica Minolta Business Solutions Sweden AB. Han kommer närmast från Kyocera där han har varit ansvarig för verksamheterna i Sverige och Norge.
– Jag har verkligen lockats av utmaningen att fortsätta resan för att ytterligare placera Konica Minolta som IT-leverantör på kartan. Bolaget är idag en väl respekterad aktör som driver innovationer och skapar skräddarsydda lösningar inom såväl IT-tjänster och utskriftslösningar som konsulterbjudanden. Jag ser verkligen fram emot att, tillsammans med nya kollegor, skapa ytterligare kundvärde med hela vårt erbjudande, säger Paul Lacopie.

Dokumenthantering är livsnerven

Lars Wørzner, vd för Konica Minolta i Nordeuropa säger att Paul Lacopie blir ett viktigt tillskott med värdefull erfarenhet för att driva på vår utveckling som helhetsleverantör i Sverige med fokus på framtidens arbetssätt.
– Vårt IT-erbjudande hamnar högt upp i vår kärnverksamhet och det har tillfört bolaget en viktig dynamik. Samtidigt är dokumenthantering fortfarande livsnerven i vår verksamhet.

Konica Minolta har även maskiner inom förpackningsområdet med de digitala torrtonerpressarna AccurioLabel som producerar etiketter.

Huvudkontor i Stockholm

Konica Minolta Business Solutions Sweden AB har huvudkontor i Stockholm samt platskontor i Göteborg, Malmö, Kalmar och Falun. Inkluderar man fristående återförsäljare finns Konica Minolta representerat på cirka 70 platser i Sverige.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *