Vi drar till Finland

Arrangörerna räknar med över 3 000 besökare till sign, print, pack och plastmässan i Helsingfors onsdag 11 mars och torsdag 12 mars. Här landar flera världspremiärer, nu när Fespa ställts in.

Jättemässan sign, print, pack och plast öppnar i Helsingfors i morgon, onsdag den 11 mars klockan 10.00. Den är även öppen hela torsdagen den 12 mars.

Sign&Print-mässan är fylld med mycket av det som var tänkt att premiärvisas på Fespa om 14 dagar. Nu blir det premiär här för Hexis nya folie, som galvaniseras ihop med lastbilskapell. Borta är kravet på att först trycka på kapellet innan det sys och sätts på bilen.

Här finns också Ricohs latex storformatskrivare, nya maskiner från Plockmatic, Zünds stora skärbord som kan utrustas med robot och så vidare. Nedan hittar du lite bilder, tagna dagen innan mässan.

På sipp.fi kan du läsa allt om mässan och registrera dig för fri entré.

Mässtidningen med AGI:s utsände i centrum.

Eizo visar ett par olika skärmar i Epsons monter.

Canon har givetvis tagit Colorado med sig till mässan.

Zünd visar sitt speciella glasbord som möjliggör koll av skärmärken även när materialet ska skäras och fräsas underifrån.

Hos Hexis är man redo för världspremiär för lastbilsfolie som fästs på redan uppsatta kapell.

Textilskrivare i olika kategorier står i fokus hos Epson.

Ricohs latex storformatsskrivare är i rask takt på väg ut på svenska marknaden. Vi besöker ett par pionjära svenska användare i nästa tryckta nummer av Sign&Print. På mässan i Finland kan du redan nu stifta bekantskap med Pro L5160.

Quadient (tidigare Neopost) drar på rejält i Finland och visar många olika varianter av efterbehandling, med Duplo i centrum.

Konica Minolta har tagit med sig sina industrimaskiner, som de just nu installeras hos speciellt etikett- och förpackningsproducenter.

Marabu är på plats för att prata specialbläck, Roland DG och deras stora produktportfölj.

Välkommen till Quadient. Så här ser den nya loggan ut på det som tidigare var Neopost.

DS Smith är på plats.

Boxon är alltid aktiva. Här med digital signage som går igen på disken och väggen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Nannatrycket halverar
kostnad för papper och färg

Holmebo Paper lanserar ett nytt papper för riktigt tunt tryck. Tillsammans med en ny rundbindare från Horimatic skapas en produkt med full funktionalitet men minimal vikt.
– Idén är att du trycker på ett mycket tunt papper – lite drygt 14 gram per kvadratmeter. Genom att du har en produkt med minst 64 sidor – men helst 96 sidor eller fler – så får du stadgan, säger Holmebos vd Nils Ringlek.

Publicerat av: