Över 50 företag på öppet hus

Signcom höll ett öppet hus 5 mars. Drygt ett 50-tal företag var på plats.

Signcom bjöd in till öppet hus den 5 mars på Stockholmskontoret. Dagen bjöd på visning av skiv- och rullmaterial, maskiner och en ”obekväm” föreläsning.

– Över 50 olika företag kom och tittade på nya, hållbara printmedia, skivmaterial från Rowmark, storformatsskrivare och skärare från Mimaki, Roll-X appliceringsbord, vattenbaserat från Epson samt lasergravyr och -märkning från Epilog och Lotus Laser, säger Katarina Millby Andersson från Signcom.

Hon berättar vidare att det under dagen hölls ett annorlunda och mycket intressant föredrag av Signcoms JJ Hendriks: ”Den obekväma föreläsningen”.

– Presentationen belyser vår bransch ur hållbarhetssynpunkt där alla aktörer står inför ett gediget arbete med att få fram fler hållbara alternativ. Signcom har sedan en längre tid sökt, testat, jämfört och tagit fram flera alternativa printmedia som alla innebär lägre miljöpåverkan och fler är på ingång.

– Vi är oerhört glada att så många kom, berättar Erika Axelsson, Key Account Manager på Signcoms Stockholmskontor. Nu fick vi ett fint första tillfälle att visa upp både showroom och lager och samtidigt prata lösningar för produktion och logistik direkt med våra fantastiska kunder.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Nannatrycket halverar
kostnad för papper och färg

Holmebo Paper lanserar ett nytt papper för riktigt tunt tryck. Tillsammans med en ny rundbindare från Horimatic skapas en produkt med full funktionalitet men minimal vikt.
– Idén är att du trycker på ett mycket tunt papper – lite drygt 14 gram per kvadratmeter. Genom att du har en produkt med minst 64 sidor – men helst 96 sidor eller fler – så får du stadgan, säger Holmebos vd Nils Ringlek.

Publicerat av: