Vad händer nu?

Peter Ollén, chefredaktör på Sign&Print.

Många företag väljer nu att låta sina anställda arbeta hemifrån. På tryckerierna tejpar man zoner på golvet och vill inte att någon passerar mellan dem. Detta för att begränsa karantänen, ifall någon skulle bli smittad. Ju fler zoner som är praktiskt möjliga att inrätta, ju mindre är risken att hela produktionen tvingas stoppa.

Sign&Print kommer i dessa tider att ta chansen att ge våra läsare ett ökat läsvärde och publicera fördjupande texter. Det kan vara en detaljerad beskrivning av prognoser för olika trycksaker. Det kan också vara en teknisk genomgång av vad som exempelvis skiljer olika inkjettekniker. Eller längre intervjuer med kunniga branschpersoner.

Interpack och Drupa är inställda. Vi planerar för att istället göra en riktigt bra Sign, Print & Packmässa i Oslo den 16 och 17 september. Boka dagarna redan nu. (Och ja, vi har en plan B, om det skulle behövas.) Här kommer både att finnas mycket att titta på och att lyssna till, i form av både svenska och norska utställare och talare. Läs mer på sipp.no

Dagligen sitter vi också i telefonmöten med leverantörer, för att höra om det de skulle lanserat på Fespa och Drupa. Vi ska se till att alla nyheterna når ut, även om det är svårare att få åka och titta på det nya.

Vi hoppas att du på alla sätt ska uppleva Sign&Print som ett stöd i en tuffare vardag.

Med vänlig hälsning

Peter Ollén, ansvarig utgivare och chefredaktör på Sign&Print

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Nannatrycket halverar
kostnad för papper och färg

Holmebo Paper lanserar ett nytt papper för riktigt tunt tryck. Tillsammans med en ny rundbindare från Horimatic skapas en produkt med full funktionalitet men minimal vikt.
– Idén är att du trycker på ett mycket tunt papper – lite drygt 14 gram per kvadratmeter. Genom att du har en produkt med minst 64 sidor – men helst 96 sidor eller fler – så får du stadgan, säger Holmebos vd Nils Ringlek.

Publicerat av: