Nya datum klara för Fespa

Fespa-arrangören gör ett nytt försök att hålla Fespa-mässan, denna gång 6–8 oktober 2020.

Fespa-mässan som var tänkt att hållas mars ställdes in. Arrangören har nu spikat nya datum i Madrid i oktober.

Fespa Global Print Expo och de två parallella mässorna European Sign Expo och Sportswear Pro, var planerade att äga rum den 24–27 mars, men ställdes in på grund av pandemin med COVID-19-utbrottet. Nu har arrangören bestämt sig för att hålla mässan på IFEMA – Feria de Madrid 6–8 oktober 2020.

Fespas vd Neil Felton säger i ett pressmeddelande att trots coronavirusets inverkan på printsektorn så har de märkt av ett stort intresse och efterfrågan globalt att genomföra mässan 2020. Han är glad att de nu kan bekräfta nya datum för mässan.

– Under denna svåra tid fortsätter vi vara i nära dialog och att konsultera våra utställare för att fastställa hur Fespa bäst kan stödja deras produktlanseringar 2020, engagera sig med befintliga kunder, och ge näring till nya prospekt i specialtryckssektorn för att driva på ökad tillväxt. Vi är fortsatt övertygade om det unika värdet av FESPA Global Print Expo för våra specifika intressegrupper.

 

 

Tags: , , ,
Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *