Roland DG breddar på interiörsidan

EJ-640 Deco kan skriva ut i format på upp till i 1440 dpi i fyrfärg och kommer med VersaWorks 6 RIP programvara.

EJ-640 Deco kan skriva ut i 1440 dpi och kommer med VersaWorks 6 RIP programvara.

Roland DG breddar sitt sortiment med en ny digital storformatsskrivare för vattenbaserade färger, som främst riktar sig mot inredningsbranschen. Den 1,6 meter breda maskinen ska kunna trycka på allt från tapeter till lampskärmar.

Roland DG:s släpper en helt ny digital storformatsskrivare för interiörtryck, EJ-640 Deco. Enligt Paul Willems, produktchef och chef för affärsutveckling, är det en mångsidig skrivare som branschen har väntat på.

Flera användningsområden

EJ-640 Deco är anpassad för tryck på bland annat specialgjorda tapeter, lampskärmar, utomhusreklam, mässmaterial, affischer, dekaler, takdekor och kanvasdukar.

Miljövänligare alternativ

Eftersom skrivaren skriver ut med vattenbaserade färger, Roland DG:s Inku Deco, är det ett miljövänligt alternativ menar företaget. Färgerna håller god kvalitet utomhus i upp till två år och kan tryckas på en rad olika substrat: bestruket, obestruket och PVC-fritt papper, miljövänliga tapeter och mer.

Skrivaren har slitstarka skrivhuvuden, torkning vid låg temperatur och reducerade bläckkostnader på upp till 50 procent jämfört med liknande skrivsystem, skriver Roland DG.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


”Tonerbaserat digitaltryck har en stark position på marknaden”

Med Imagepress C10010VP introducerar Canon efterföljaren till sin Imagepress C10000VP. Den nya serien består av två modeller och enligt tillverkaren erbjuder de mer automatisering och fler alternativ i mediahanteringen. Sign&Print pratar med Mark Lawn, chef för Professional print solutions på Canon Europe, om de nya skrivarna.

Publicerat av: 

Fakta om Sign&Print Connect

Välkommen som utställare på Sign&Print Connect 9–11 februari 2021

För första gången möts vi. Alla. Oavsett var vi bor. Oavsett om vi kan resa eller inte. Under tre dagar kopplar vi upp oss. Pratar och diskuterar. Tittar på produkter. Gör affärer. Deltar i seminarier. Tittar på hur andra gör – i andra företag, i andra länder.

Som utställare kan du visa allt – även de där stora maskinerna som svårligen låter sig flyttas. Och för en gångs skull träffar du kunder från hela landet – inte med slagsida på Stockholm. Och varken

Publicerat av: