Uv-gel-bläck får grönt ljus

Uv-gel-bläcket i 64-tumsskrivaren Colorado 1650 certifieras av materialleverantören Avery Dennison.

Canons bläckteknik med uv-gel som används i skrivaren Colorado 1650 har uppnått materialleverantören Avery Dennisons certifiering och prestandagaranti för tryckta applikationer.

Canon introducerade storformatsskrivaren Colorado 1650 för rullmaterial vid fjolårets Fespa-mässa. Efter ett nära samarbete med Avery Dennison får Canon nu ett kvitto på att de har en säkerställd kvalitet och prestanda när det kommer till Colorado-skrivarens uv-gel-utskrifter på en mängd olika printmaterial hos materialeverantören. Rulle till rulle-skrivarens bläck UV Gel 460 ingår därmed i Avery Dennisons certifieringsprogram ICS Performance Warranty Certification.

Utomhusapplikationer garanteras i upp till fem år och inomhus i upp till åtta år, beroende på typ och kombination av Avery Dennison-media och laminat. Kunderna kan vara säkra på att få garanterad kompatibilitet och överlägsen prestanda när de skriver ut på Avery-material, skriver Canon i ett pressmeddelande.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Nannatrycket halverar
kostnad för papper och färg

Holmebo Paper lanserar ett nytt papper för riktigt tunt tryck. Tillsammans med en ny rundbindare från Horimatic skapas en produkt med full funktionalitet men minimal vikt.
– Idén är att du trycker på ett mycket tunt papper – lite drygt 14 gram per kvadratmeter. Genom att du har en produkt med minst 64 sidor – men helst 96 sidor eller fler – så får du stadgan, säger Holmebos vd Nils Ringlek.

Publicerat av: