Etta för femte året i rad

Swissqprints Nyala 2-maskin kniper återigen förstaplatsen som den mest sålda storformatsskrivaren i sin klass i Europa, enligt analysföretaget Infosource.

Marknadsledande i Europa – för femte året i rad. Den titeln har Swissqprints flatbäddskrivare fått efter att marknadsundersökningsföretaget Infosource sagt sitt.

I undersökningen som genomfördes 2019 jämfördes uv-flatbbäddsskrivare och hybridprintrar med utskriftsbredden 152,4 centimeter och som finns i prissegmentet 130 000-500 000 euro (cirka 1,4–5,5 miljoner kronor). Nyala 2-skrivaren med flatbädden 3,2 × 2 meter klev alltså ut som segrare i klassen.

På andra plats hamnade den något mindre modellen Impala, även den från samma schweiziska tillverkare.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Konica Minolta ska visa bredd

Nya maskiner, mjukvaror och efterbehandlingslösningar. Det blir den röda tråden när Konica Minolta laddar inför Sign&Print Connect:
– Vi kommer fortsätta med det vi gjorde på förra Sign&Print Scandinavia där vi slog på stora trumman – att vi är så mycket mer, säger affärsområdeschef Roy Spennare.

Publicerat av: 

Tryckt elektronik på frammarsch

Tryckeribranschen kan göra mer än kommersiella jobb, förpackningar eller affischer i storformat. Tryckt elektronik är en miljardindustri och blir alltmer i fokus, särskilt tryckta och flexibla sensorer. Sign&Print frågar Matthew Dyson, teknikanalytiker på ID Tech Ex, om vilka tryckeriföretag som skulle kunna dra nytta av denna utveckling, och vilken kunskap som krävs.

Publicerat av: