Etta för femte året i rad

Swissqprints Nyala 2-maskin kniper återigen förstaplatsen som den mest sålda storformatsskrivaren i sin klass i Europa, enligt analysföretaget Infosource.

Marknadsledande i Europa – för femte året i rad. Den titeln har Swissqprints flatbäddskrivare fått efter att marknadsundersökningsföretaget Infosource sagt sitt.

I undersökningen som genomfördes 2019 jämfördes uv-flatbbäddsskrivare och hybridprintrar med utskriftsbredden 152,4 centimeter och som finns i prissegmentet 130 000-500 000 euro (cirka 1,4–5,5 miljoner kronor). Nyala 2-skrivaren med flatbädden 3,2 × 2 meter klev alltså ut som segrare i klassen.

På andra plats hamnade den något mindre modellen Impala, även den från samma schweiziska tillverkare.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Nannatrycket halverar
kostnad för papper och färg

Holmebo Paper lanserar ett nytt papper för riktigt tunt tryck. Tillsammans med en ny rundbindare från Horimatic skapas en produkt med full funktionalitet men minimal vikt.
– Idén är att du trycker på ett mycket tunt papper – lite drygt 14 gram per kvadratmeter. Genom att du har en produkt med minst 64 sidor – men helst 96 sidor eller fler – så får du stadgan, säger Holmebos vd Nils Ringlek.

Publicerat av: