Roland DG uppgraderar i portföljen

Roland DG uppgraderar planskrivaren VersaUV LEF2-300 och sin programvara för ripp, Ergosoft Roland Edition 3. Enligt företaget öppnar det upp för att trycka på ännu fler föremål än tidigare. 

Roland DG kommer släppa två nyheter – en uppdaterad version av planskrivaren Versa UV LEF2-300, som istället heter VersaUV LEF2-300D, och en ny version av programmet för ripp, Ergosoft Roland Edition 3.

Fler utskriftmöjligheter

Uv-printern VersaUV LEF2-300 är den största modellen i Roland DG:s serie  och jobbar med eco-uv-bläck. Skrivaren är bland annat anpassad för promotionprodukter och standardskyltar. Planskrivaren har ett vakuumbord som håller föremålen på plats, vare sig en jigg används eller inte.

Den nya versionen, VersaUV LEF2-300D, har en höjd på 200 millimeter vilket öppnar upp tryck på högre produkter. Den tidigare versionen hade ett maxtak på 100 millimeter. Detta betyder också att den nya versionen klarar ett större utbud av jiggar vilket också breddar utskriftsmöjligheterna.

Paul Willems, chef för affärsutveckling och produktledning på Roland DG EMEA, är glad att äntligen kunna presentera företagets senaste nyheter.

Paul Willems, chef för affärsutveckling och produktledning på Roland DG EMEA, är glad att äntligen kunna presentera företagets senaste nyheter.

Programvara med nya funktioner

Ergosoft Roland Edition 3 är Roland DG:s ripp-lösning och kommer nu med nya funktioner och ska fungera bra för textiltryck, enligt företaget. Bland annat ska det gå snabbare att hitta korrekt färg och  automatiskt ersätta spotfärger.

– Vi är så glada att äntligen kunna presentera vår senaste utveckling, inte bara för att hjälpa nuvarande användare, utan också för att inspirera till kreativitet och användning av print i framtiden, säger Paul Willems, chef för affärsutveckling och produktledning, Roland DG EMEA.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Den lilla färgen i bläcket

Föreställ dig att du har en fordonspark med tio bilar. Alla kommer från olika tillverkare och varje bil körs på sitt eget, unika bränsle. Idiotiskt skulle du säkert säga. Men vad hade du sagt om det istället handlat om utskriftssystem? Här är det nämligen bläcket som alltid ger bästa resultatet – skräddarsytt för just skrivhuvudet i kombination med det valda materialet.

Publicerat av: