OKI tar vita dagar till nätet

PUBLICERAD: 3 april 2020
UPPDATERAD: 3 april
Pernilla Verpers, marknadsansvarig i Norden för OKIs grafiska sortiment, var på plats under och visade upp möjligheterna med OKIs maskiner.
Pernilla Verpers, marknadsansvarig i Norden för OKIs grafiska sortiment, var på plats under White Amazing Event och visade upp möjligheterna med OKIs maskiner.

OKI bjuder in till fyra webbinarium i april. En fortsättning på deras White Amazing Event i mars. I fokus är möjligheterna med att trycka med vitt. 

Den 5 mars höll OKI sitt White Amazing Event tillsammans med Sigraphics. Under eventet som hade temat förpackningar och personalisering fick deltagarna fick bland annat ta del av ett minitryckeri. I centrum stod OKIs Pro95 som trycker med fem färger, CMYK plus vit, samt efterbehandling.

På detta sätt visar vi hur liten investering som faktiskt krävs för att skapa ett eget minitryckeri för att producera korta, personaliserade serier med den femte färgen vitt för att addera värde och göra applikationer som sticker ut från mängden, berättar Pernilla Verpers, marknadsansvarig i Norden för OKIs grafiska sortiment.

Bild från OKIs och Sigraphics White Amazing Event där deltagarna bland annat fick spana in Pro95. 
Bild från OKIs och Sigraphics White Amazing Event där deltagarna bland annat fick spana in Pro95.
Ställer om till webben

Enligt OKI var planen att arrangera fler liknande event, men på grund av utvecklingen av Covid-19 bjuder företaget istället in sina befintliga och kommande kunder till webbinarium. Dessa kommer hållas under fyra olika tillfällen, den 7 april, 8 april, 15 april och 16 april.

– Vi har nu snabbt ställt om och bjuder in våra befintliga och kommande kunder till OKIs White Amazing Webinar istället. Vi ses i cyberspace vid fyra olika tillfällen nu i april. Webbinaret hålls på engelska av Jari Tiihonen, Business Development Manager, Industry Print Nordic, berättar Pernilla.

Tjäna pengar på personalisering

Ämnen som kommer diskuteras är hur man kan fånga uppmärksamhet med vit tryckfärg på en växande marknad för etiketter och digitaltryckta förpackningar. Även hur man kan tjäna pengar på personalisering, etiketter utan begränsningar och hur vitt kan användas som spot color.

Läs vidare

Eskils ökar tryckkapaciteten med B2-press

Lagom till jul levereras Eskils nya digitalpress. En investering som bäddar för variabeltryckta kartongförpackningar och mångsidigt tryck i stort.
Eskils kopia

TMG investerar i sin fjärde HP Indigo

I oktober installerade Visutech den fjärde HP Indigo 15K hos Taberg Media group, TMG, denna gång i deras lokaler i Bromma.
HP-indigo-Tomas-eklund

Inkjetprinter i B1-formatet med integrerad förädling

MGI tillsammans med Konica Minolta lanserar AlphaJET, världens första digitala inkjetpress i B1-formatet som skriver ut i ett pass och har efterbehandlingsmöjligheter inline.
MGI-AlphaJet

Kniper eftertraktat avtal med Fujifilm

Gibon har sedan tidigare Konica Minoltas och Ricohs digitalpressar och skrivare i sitt utbud. Nyligen blev det klart att företaget även blir svensk återförsäljare för Fujifilm.
Daniel_Nyström_Gibon

Senaste nytt

Stockholmstryckeri växlar upp

US-AB lägger i en högre växel med ett fullutrustat broschyrhäftsystem från Plockmatic och satsar samtidigt på att bredda erbjudandet med en e-handelsplattform för profiltrycksaker.
Usab3

Vinnarna klara i folietävling

Den årliga Hexis-fototävlingen fick in fler än 450 bidrag. Nu har vinnarna utsetts.
Hexis_collage_1

Spandex satsar på pvc-fri folie

Med målet att det ska vara precis lika enkelt och billigt att välja pvc-fria som traditionella folier så lanserade Spandex i dagarna sin nya serie print- och skärfolier, ImagePerfect EverGreen.
Screenshot 2022-12-07 at 12.01.51

Servicefokus och försäljningsrekord i sikte

Återförsäljaren KA Olsson & Gems ser ut att stänga verksamhetsåret med de bästa försäljningssiffrorna någonsin, enligt försäljningschefen Emil Gillmor. Förklaringen beror delvis på ett uppsving på dekor­sidan. Samtidigt vässas produktportföljen ytterligare med fler nyheter för bilfolierare.
emil