Problemlösning i webbinarier

Ghent Workgroup satsar på att vara problemlösare på webben.

Ghent Workgroup, GWG, arrangerar Q&A-webbinarier för att besvara frågor som rör problem med tryck och arbetsflöden.

Det första webbinariet som de kallar som ska kretsa kring felsökning kommer att äga rum tisdagen den 19 maj 2020, klockan 16.00. Ett andra webbinarium hålls även samma tid den 19 maj 2020. Detta kommer istället att fokusera på problem i samband med tryck, arbetsflöde eller publicering.

Expertpanel deltar

GWG har satt ihop en panel av specialister som består av både leverantörer, branschfolk och utövare som kommer delta den 19 maj.

Expertpanelen består av Andrew Bailes-Collins, Produktchef på Enfocus, Carl Van Rooy, Innovationskonsult på VIGC, Christian Blaise, vd och grundare av agileStreams, David van Driessche, IT-chef på Fire Pees & Callas software och Frank Vyncke, senior mjukvaruarkitekt hos HYBRID software.

Ska hjälpa till att lösa problemen

Vill du delta kan du skicka din fråga, alternativt ladda upp en arbetsfil, och sen kommer GWG att försöka lösa problemet under webbinarierna. För att registrera dig till webbinarierna, vare sig du har en fråga eller inte, kan du klicka här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Den lilla färgen i bläcket

Föreställ dig att du har en fordonspark med tio bilar. Alla kommer från olika tillverkare och varje bil körs på sitt eget, unika bränsle. Idiotiskt skulle du säkert säga. Men vad hade du sagt om det istället handlat om utskriftssystem? Här är det nämligen bläcket som alltid ger bästa resultatet – skräddarsytt för just skrivhuvudet i kombination med det valda materialet.

Publicerat av: