Problemlösning i webbinarier

PUBLICERAD: 27 april 2020
UPPDATERAD: 27 april
Ghent Workgroup satsar på att vara problemlösare på webben.

Ghent Workgroup, GWG, arrangerar Q&A-webbinarier för att besvara frågor som rör problem med tryck och arbetsflöden.

Det första webbinariet som de kallar som ska kretsa kring felsökning kommer att äga rum tisdagen den 19 maj 2020, klockan 16.00. Ett andra webbinarium hålls även samma tid den 19 maj 2020. Detta kommer istället att fokusera på problem i samband med tryck, arbetsflöde eller publicering.

Expertpanel deltar

GWG har satt ihop en panel av specialister som består av både leverantörer, branschfolk och utövare som kommer delta den 19 maj.

Expertpanelen består av Andrew Bailes-Collins, Produktchef på Enfocus, Carl Van Rooy, Innovationskonsult på VIGC, Christian Blaise, vd och grundare av agileStreams, David van Driessche, IT-chef på Fire Pees & Callas software och Frank Vyncke, senior mjukvaruarkitekt hos HYBRID software.

Ska hjälpa till att lösa problemen

Vill du delta kan du skicka din fråga, alternativt ladda upp en arbetsfil, och sen kommer GWG att försöka lösa problemet under webbinarierna. För att registrera dig till webbinarierna, vare sig du har en fråga eller inte, kan du klicka här.

Läs vidare

Ricoh avslöjar planerna för Drupa

Ricohs planer för Drupa 2024 är färdiga. Nu avslöjar tillverkaren vad besökarna har att vänta sig.
Ricoh-messe-2024

Signcom startar inspirerande evenemangsserie

Den grafiska återförsäljaren Signcom startar en serie med sammankomster för att inspirera skylt- print- och dekortillverkare till utveckling. Första temat handlar om hur UV-print kan revolutionera företagens arbete med fönsterdekor.
Simon-Nyman

Canon lanserar tonerpress: ”Höjer ribban för produktivitet”

En nykomling väntar i imagePRESS-familjen. Den arkmatade tonerpressen sätter enligt Canon en ny standard för produktionstryck. Maskinen skriver ut 100 sidor i minuten oavsett mediatyp och har flera automatiserade funktioner för att frigöra tid för operatören. Samtidigt har urvalet av utskriftsmaterial blivit bredare.
IMG_1502

Smarta system av aluminiumprofiler

Foga System showar loss på mässan med aluminiumprofilsystem för användning till områden som butiksinredning, mässor, utomhusreklam och industriella miljöer.
Foga4

Senaste nytt

Alvöen breddar utbudet av fräs- och skärmaskiner

Alöven är nu skandinavisk distributör av Kimlas CNC-fräs- och skärbord för industriell produktion. Det ska komplettera de lösningar som företaget sedan tidigare erbjuder från MultiCam. 
CNC Alvöen

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnorth Award kommer nu in i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x

Wackes tror på starkt år – nyanställer tre

Produktmediaföretaget Wackes förstärker organisationen med tre anställda. Detta för att möta en ökad efterfrågan på bolagets produkter och tjänster.
Wackes 1

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
Lessebo Paper