Orange som tillval i planprintrar

Användare av maskinerna Impala LED och Nyala LED får extrafärgen orange.

Swissqprint utökar färgomfånget i de senaste maskinmodellerna med led-härdning.

Den schweiziska maskintillverkaren lanserar färgen orange till flatbäddsskrivarna Impala LED och Nyala LED. Enligt företaget så ger den extra orangea färgen helt nya möjligheter att producera i ett betydligt större färgomfång, och kommer närmare betydligt fler pantonefärger i orange och rött.

Maskintillverkaren kan sedan tidigare erbjuda orange, grönt och violett som extra färg till alla sina äldre maskinmodeller med uv-lampor. Nize Equipment är Swissqprints distributör i Norden.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Den lilla färgen i bläcket

Föreställ dig att du har en fordonspark med tio bilar. Alla kommer från olika tillverkare och varje bil körs på sitt eget, unika bränsle. Idiotiskt skulle du säkert säga. Men vad hade du sagt om det istället handlat om utskriftssystem? Här är det nämligen bläcket som alltid ger bästa resultatet – skräddarsytt för just skrivhuvudet i kombination med det valda materialet.

Publicerat av: