Orange som tillval i planprintrar

Användare av maskinerna Impala LED och Nyala LED får extrafärgen orange.

Swissqprint utökar färgomfånget i de senaste maskinmodellerna med led-härdning.

Den schweiziska maskintillverkaren lanserar färgen orange till flatbäddsskrivarna Impala LED och Nyala LED. Enligt företaget så ger den extra orangea färgen helt nya möjligheter att producera i ett betydligt större färgomfång, och kommer närmare betydligt fler pantonefärger i orange och rött.

Maskintillverkaren kan sedan tidigare erbjuda orange, grönt och violett som extra färg till alla sina äldre maskinmodeller med uv-lampor. Nize Equipment är Swissqprints distributör i Norden.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Bokens förvandling genom hållbar innovation

Hållbarhet blir allt viktigare för alla aktörer i bokbranschen. Med det ökade fokuset på hållbarhet handlar årets Canon Future Book Forum den 2 december om att främja hållbar innovation i alla delar av förlagsbranschen – från hur böcker produceras, distribueras och är tillgängliga, till deras avtryck i vår vardag.

Publicerat av: 

Från glada gubbar till e-handel

System för att på riktigt kunna e-handla med trycksaker. Och då även komplexa former av förpackning. Det är vad det tyska företaget Cloudlab ägnar sig år. Detta snabbt växande företag – från 50 anställda i våras till 75 nu – används av de tyska nättryckerierna, samt tryckerier runt om i världen och sedan en tid tillbaka också på flera platser i Skandinavien.

Publicerat av: 

De demonstrerar komplett förpackningsflöde

Etiketter och förpackningar är två tillväxtområden inom den grafiska branschen. Konica Minolta har sammanställt några förslag på hur tryckerier kan ta del av den positiva utvecklingen, inte bara med en digital etikettskrivare, utan en komplett lösning för att producera etiketter och förpackningar i korta serier.

Publicerat av: