Visual Art ska stärka kommunikation hos Mathem

Visual Art levererar digitala lösningar till Mathem, som arbetar med livsmedelsförsäljning över internet. Målet är att skapa en mer attraktiv arbetsplats och skapa tydlig intern kommunikation.

Pontus Meijer, Visual Art.

Pontus Meijer, Visual Art.

Helhetsleverantören av digital skyltning, Visual Art, ska leverera digitala kommunikationsytor till Mathems 18 500 kvadratmeter stora lager i Bromma. Här arbetar det i dag cirka 800 personer.

“Inte förvånande”

Enligt Visual Art är syftet att skapa en mer attraktiv arbetsplats och en tydlig intern kommunikation. Tillsammans med Mathem har de tagit fram anpassade mallar för skärmarna som ska ge information, inspiration, statistik och visa kalendarium.

– Intresset för digitala ytor för intern kommunikation växer snabbt och det är roligt, men inte förvånande, att Mathem är tidiga på detta. De är ett otroligt intressant företag att jobba med och vill både själva utvecklas och leda utvecklingen av e-handel för mat säger Pontus Meijer, Chief Revenue Officer på Visual Art.

Lotta Olofsson, Mathem.

Lotta Olofsson, Mathem.

Positiv respons

Lotta Olofsson, Kommunikationsansvarig på Mathem menar att skärmarna har fått mycket positiv respons från medarbetarna.

– I en organisation där de flesta inte sitter framför en dator på dagarna kan det många gånger vara en utmaning att hitta en bra kanal för att nå och engagera alla medarbetare med intern kommunikation. För oss på Mathem har skärmarna från Visual Art löst detta på ett väldigt smidigt och snyggt sätt, och vi har fått mycket positiv respons från många medarbetare som jobbar på vårt lager i Bromma.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


”Tonerbaserat digitaltryck har en stark position på marknaden”

Med Imagepress C10010VP introducerar Canon efterföljaren till sin Imagepress C10000VP. Den nya serien består av två modeller och enligt tillverkaren erbjuder de mer automatisering och fler alternativ i mediahanteringen. Sign&Print pratar med Mark Lawn, chef för Professional print solutions på Canon Europe, om de nya skrivarna.

Publicerat av: 

Fakta om Sign&Print Connect

Välkommen som utställare på Sign&Print Connect 9–11 februari 2021

För första gången möts vi. Alla. Oavsett var vi bor. Oavsett om vi kan resa eller inte. Under tre dagar kopplar vi upp oss. Pratar och diskuterar. Tittar på produkter. Gör affärer. Deltar i seminarier. Tittar på hur andra gör – i andra företag, i andra länder.

Som utställare kan du visa allt – även de där stora maskinerna som svårligen låter sig flyttas. Och för en gångs skull träffar du kunder från hela landet – inte med slagsida på Stockholm. Och varken

Publicerat av: