Canon: “varioPRINT iX-serien är igång”

Peter Wolff, vice vd för produktion av trycksaker samt kommersiellt tryck i EMEA på Canon Europa, är mycket nöjd med försäljningen hittills.

Peter Wolff, vice vd för produktion av trycksaker samt kommersiellt tryck i EMEA på Canon Europa, är mycket nöjd med återkopplingen kring den nya tryckmaskinen från kunderna hittills.

De första beställningarna och installationerna av varioPRINT iX-serien är igång, meddelar Canon.
– Vi är mycket nöjda med det goda mottagandet, säger Canons Peter Wolff.
Canon har tagit emot de första beställningarna av den arkmatade bläckstråleskrivaren, sedan den lanserades den 1 april 2020. Under de kommande månaderna ska tryckpressen installeras hos ett flertal kunder i EMEA-regionen, Europa, Mellanöstern och Afrika.
Nöjda med mottagandet
Enligt Canon har kommersiella tryckerier som hittills installerat tryckpressen lyft fram tryckpressens höga kvalitet, produktivitet och ett brett urval av utskriftsmedier.
– Vi är mycket nöjda med det goda mottagandet som varioPRINT iX-serien har fått på den kommersiella tryckmarknaden strax efter lanseringen i april, säger Peter Wolff, vice vd för produktion av trycksaker samt kommersiellt tryck i EMEA på Canon Europa.
 De första beställningarna har rullat in för den nya varioPrint iX-serien i EMEA.

De första beställningarna har rullat in för den nya varioPRINT iX-serien i EMEA.

Först i världen
Nättryckeriet Kampert-Nauta var den första kunden i världen som installerade VarioPRINT iX3200. Företaget erbjuder ett brett sortiment av produkter och har i dag ett flertal kunder i Belgien och Nederländerna. De arbetar även mot nätbutiker inom storformat och butikskedjor.
Kampert-Nauta har ambitiösa tillväxtplaner för sin nätbaserade verksamhet i Europa och med den nya digitala tryckpressen vill de stärka den digitala produktionen.

– Med varioPRINT iX3200 kan vi hantera mindre och mer varierande jobb på ett lönsamt sätt. Vi ser fram emot att imponera våra kunder med skrivarens höga utskriftskvalitet, säger vd:n Richard Kampert.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *