De anställer säljresurs i coronatider

Mikael Agvald är ny säljare på Color Systems.

Color Systems utökar säljstyrkan för att ge ökat fokus på de större maskinerna i sortimentet. 
Mikael Agvald har en lång bakgrund i den grafiska branschen. Han har genom åren drivit tryckeriet Krokodilen på Kungsgatan i Stockholm, och verkat i leverantörsledet med tjänster hos bland annat Fujifilm, Heidelberg, Xerox och Visutech.
”Känner mig stolt”
Nu går han in i en ny tjänst, anställd hos återförsäljaren Color Systems.
– Jag känner mig väldigt stolt att få representera Color Systems där det finns så mycket kunskap och “know how”
kring produktionsmöjligheter och teknik. Color Systems är redan en av de ledande leverantörerna av utrustning, support och service och mitt jobb är att bygga vidare på detta. Jag känner, med min bakgrund och kontaktnät att jag kan tillföra en ytterligare dimension i att utveckla våra kunder, säger Mikael Agvald och fortsätter:
– Jag har själv drivit tryckeri och produktion i många år så jag vet hur viktigt det är att det blir rätt investering och att man väljer rätt partner. Mitt och Color Systems jobb ärt att vara en långsiktig partner för våra kunder. Vi vill växa tillsammans, säger han och lyfter även fram tillgången till ett flertal ledande leverantörer till Color Systems som Canon, Roland, Summa, Epson med flera.
Större maskiner i sortimentet
Agvald kommer att arbeta med större maskiner i företagets utbud som Canons Arizonaskrivare och Colorado 1640/1650 samt skär-och fräsborden i Summa F-serien.
Han säger att han i sin roll kommer att vara ute hos kunderna så mycket som möjligt – över hela Sverige.
– Mitt fokus blir på att utveckla kunder med potential att växa och bli mer lönsamma. Jag upplever att nya affärsmöjligheter finns dels i traditionell grafisk bransch men också i nya områden och nya typer av kunder.
Flera nya produkter
Torbjörn Hedén, vd Color Systems, hälsar Mikael Agvald välkommen in i verksamheten.
– Trots coronatider väljer vi att se framåt och göra en satsning med en extra säljresurs. Vi har senaste åren fyllt på vår produktportfölj med flera nya produkter som vi vill kunna ge fullt fokus.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *