De börjar hyra ut tryckmaskiner

Mikael Sandberg, vd på Folier.se ser att kunder har ett behov av att hyra maskiner en kortare eller längre tid.

Folier.se börjar erbjuda uthyrning av maskiner för tryck.
– Vi har sett ett behov hos våra kunder att tillfälligt hyra in vissa maskiner som till exempel transferpressar eller skärplottrar, som vi vill kunna tillgodose, säger vd:n Mikael Sandberg.

Material- och maskinleverantören Folier.se utökar sina tjänster genom att göra det möjligt för kunder att hyra ett antal produkter, från tre dagar upp till tre år. Maskiner som till exempel skärplottrar eller transferpressar hämtas hos företaget i Södertälje och lämnas tillbaka efter hyresperiodens slut. Mikael Sandberg, vd på Folier.se utvecklar:

– Det kan handla om att man behöver extra maskiner för några dagar under ett specifikt event, eller att man tillfälligt behöver en backup för en stor order.

Han säger vidare att vissa kunder kanske befinner sig i uppstartsfasen av ett företag och vill kunna hyra i stället för att göra en större investering och köpa sin egen utrustning.

– Eller så vill man helt enkelt prova så att maskinen passar ens behov innan man köper den, för det är ju ändå en annan sak att faktiskt äga sin egen utrustning.

– Vi hoppas att vi genom att erbjuda uthyrning kan skapa möjligheter för våra kunder, som inte tidigare varit rimliga och att uppmuntra till att prova på nya saker som man annars inte, kanske av ekonomiska skäl, hade sett ens som en möjlig väg att gå.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Kodak: ”Stärk ditt företag med automatisering”

Hur kan man få ett effektivare arbetsflöde med hjälp av olika analysverktyg? Och hur kan automatisering av datainsamling och analys ske med AI och maskininlärning (ML)? Stephen Miller, Director Product Management på Kodak Workflow Software berättar hur företag kan frigöra både tid och resurser, och på så sätt nå tillväxt.

Publicerat av: