De börjar hyra ut tryckmaskiner

PUBLICERAD: 11 juni 2020
UPPDATERAD: 11 juni
Mikael Sandberg, vd på Folier.se ser att kunder har ett behov av att hyra maskiner en kortare eller längre tid.

Folier.se börjar erbjuda uthyrning av maskiner för tryck.
– Vi har sett ett behov hos våra kunder att tillfälligt hyra in vissa maskiner som till exempel transferpressar eller skärplottrar, som vi vill kunna tillgodose, säger vd:n Mikael Sandberg.

Material- och maskinleverantören Folier.se utökar sina tjänster genom att göra det möjligt för kunder att hyra ett antal produkter, från tre dagar upp till tre år. Maskiner som till exempel skärplottrar eller transferpressar hämtas hos företaget i Södertälje och lämnas tillbaka efter hyresperiodens slut. Mikael Sandberg, vd på Folier.se utvecklar:

– Det kan handla om att man behöver extra maskiner för några dagar under ett specifikt event, eller att man tillfälligt behöver en backup för en stor order.

Han säger vidare att vissa kunder kanske befinner sig i uppstartsfasen av ett företag och vill kunna hyra i stället för att göra en större investering och köpa sin egen utrustning.

– Eller så vill man helt enkelt prova så att maskinen passar ens behov innan man köper den, för det är ju ändå en annan sak att faktiskt äga sin egen utrustning.

– Vi hoppas att vi genom att erbjuda uthyrning kan skapa möjligheter för våra kunder, som inte tidigare varit rimliga och att uppmuntra till att prova på nya saker som man annars inte, kanske av ekonomiska skäl, hade sett ens som en möjlig väg att gå.

 

Läs vidare

Mässpremiär på Drupa för Zünds Q-Line

Den schweiziska skärbordstillverkaren Zünd ställer ut under mottot ”Performance across the board” och tar med sig Q-Line som lanserades förra våren och nu visas på en mässa för första gången.
Zund 2

100 Revoria Press PC1120 installerade i Europa

Fujifilm har nu gjort sin hundrade installation av sin flaggskeppsmodell Revoria Press PC1120 i Europa. Tonerpressen har vunnit flera utmärkelser under åren.
IMG_4094

Hårdvara är kärnan hos nystartade Signcore

Samma dag som Fespa öppnade gick Signcoms vd Robert Nyblom ut med att han driver vidare maskinverksamheten i ett nytt bolag. Sedan dess har bitarna fallit på plats och vägen framåt är solklar.
Signcore 3

Spill blir helt nya produkter med Hexis nya satsning

Spill från material blir husisolering och pvc-rör när Hexis nya återvinningsprogram rullas ut i Europa. Under Fespa visar det franska företaget också en ny ultrastransparant folie och nya färger i serierna Bodyfence och Skintac.
_DSC0045

Senaste nytt

De närmar sig 50 miljoner i omsättning – Inleder utbyggnad

Nilssons Tryckeri närmar sig drömgränsen 50 miljoner kronor i omsättning. Företaget har flyttat sitt nya varumärke Jako till Skåne och håller nu på att bygga ut lokalerna.
nilssons-1

Marabu stöttade sina leverantörer under Fespa

Marabu hade ingen egen monter på årets Fespa-mässa men fanns på plats för att bistå sina leverantörer. Sign&Print följde med Victor Bildsten, digital säljchef på Marabu Scandinavia, på en rundtur i montrarna.
Vanguard 1

Epson lanserar storformatsskrivare för fotoutskrifter

Epson lanserar en ny storformatskrivare för de professionella fotografi-, konst- och affischmarknaderna.
Epson_P20500Series

Fujifilm visar sin förstärkta B2-uppsättning på Drupa

Tillsammans med en stor del av Fujifilms omfattande sortiment kommer ett par nya B2-skrivare att visas upp i Fujifilms monter på Drupa, som inte är mindre än 2 420 m2 stor, vilket motsvarar ungefär tre handbollsplaner.
drupa24_fujifilm