Agfa håller i webbinarium för offsetkunder

Agfa arrangerar ett sex dagar långt virtuellt evenemang för tryckbranschen. Programmet ska stödja tryckerier i hela världen genom att diskutera aktuella utmaningar.

Agfa håller i det virtuella evenemanget Studio 4D48 mellan den 18–26 juni, vilket är dagarna då tryckmässan Drupa ursprungligen skulle hållits.

Samma som monternummer

Under dagarna hålls ett flertal seminarium som sätter fokus på marknads- och tekniktrender, samt hur tryckföretaget kan dra nytta av Agfas skräddarsydda lösningar för offsettryck. Dessa inkluderar bland annat tryckplåtar, hårdvara, arbetsflöden, färghantering, standardisering av utskrifter och programvara.

– 4D48 skulle ha varit vårt monternummer på Drupa-mässan, säger Guy Desmet, marknadschef för Agfas affärsområde Offset Solutions och fortsätter:

– Drupa och andra mässor kan ha skjutits upp eller till och med ställts in på grund av covid-19. Men vårt åtagande gentemot tryckindustrin är fortfarande starkt. Vi vill gärna inspirera och engagera tryckerier. I Studio 4D48 kommer våra experter att ge en uppdatering av vårt erbjudande och hur det kan driva deras företag framåt på ett kostnadseffektivt sätt.

Två om dagen

De sex dagarna kommer består av två webbinarium om dagen. Programmet består av experter som talar, företagscase och frågestunder. Samtliga lyfter fram ett specifikt segment. Alla webbinarier sänds från Agfas huvudkontor i Belgien, pågår i 30–45 minuter och är på engelska.

Mer information om evenemanget hittar du här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *