De tvålar till med printannons

En printannons på tvålpapper. Bemanningsföretaget Medpeople tog hjälp av byrån Art Bureau för att instruera människor att inte slarva med att tvätta händerna.

Enligt bemanningsföretaget Medpeople tvättar 97 procent sina händer på fel sätt. Det vill företaget ändra på genom att påtala vikten av att gnugga labbarna noga och ofta, vilket sajten Resumé var först med att berätta.

Med hjälp av byrån Art Bureau har Medpeople tagit fram kampanj i form av en printannons där de bidrar med instruktioner om handtvättning – och tvål. Printannonsen är tryckt på tvålpapper och det enda som behövs för att tvätta händerna med annonsen är vanligt vatten.

– Med den här annonsen ville vi göra mer än att bara informera vikten av en bra handhygien. Och då var svaret ganska givet att man skulle kunna tvätta sig med den också, säger Victor Lindkvist, art director på Le Bureau till Resumé.

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *