Fespa flyttar till Holland

Nytt datum för Fespa-mässan är klart – 9-12 mars 2021 på RAI i Amsterdam.

Fespamässan flyttas än en gång. Och den tänkta mässan i Madrid blir inte verklighet alls i år.

Fespa har haft ett besvärligt år. Först tvingades man ställa in årets mässa i Madrid, på grund av Corona. Sedan flyttade man mässan till oktober i år, då det bedömdes att det skulle vara säkrare. Fortfarande i Madrid.

Nu har ett nytt beslut fattats. Nästa Fespamässa blir 9-12 mars 2021 på RAI i Amsterdam.

Det blir alltså ingen mässa alls i Madrid. Det blir inte heller någon Fespa i München i mars nästa år, vilket tidigare var beslutat. Bakom detta beslut ligger antagligen att Drupa, som ju ska hållas i april nästa år, också ligger i Tyskland. Men en titt på kartan hade visat att det bara är 20 mil mellan Amsterdam och Düsseldorf, medan avståndet till München är tre gånger så långt.

Vi får se om sista ordet nu är sagt.

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *