Heidelberg satsar lokalt – lämnar Drupa

Heidelberg kommer inte att ställa ut på Drupa 2021. Istället kommer de att satsa på digitala möten och lokala event, som på bilden ovan. Redan i oktober kommer det första, digitala arrangemanget där kunder både kan vara på plats i deras fabrik i Tyskland och delta via nätet.

Heidelberg säger samtidigt att de, som en av grundarna av Drupa, kommer att delta i dialogen kring att starta en lokal tysk mässa. De tror inte längre på de stora mässorna med trängsel i gångarna.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Tryckt elektronik på frammarsch

Tryckeribranschen kan göra mer än kommersiella jobb, förpackningar eller affischer i storformat. Tryckt elektronik är en miljardindustri och blir alltmer i fokus, särskilt tryckta och flexibla sensorer. Sign&Print frågar Matthew Dyson, teknikanalytiker på ID Tech Ex, om vilka tryckeriföretag som skulle kunna dra nytta av denna utveckling, och vilken kunskap som krävs.

Publicerat av: 

”Inspirerande, innovativt och sevärt”

Matteus Celinski presenterar Canons dragplåster på mässan Sign&Print Connect. Fyra maskiner kommer att stå i främsta rummet. En av dem är den arkmatade inkjetsnackisen som lanserades i fjol.
– Den stora allmänheten får möjlighet att skåda både tryckkvalitet och prestanda ur ett arkproduktionsperspektiv.

Publicerat av: