Avery börjar erbjuda självhäftande fönsterfilm i textil

Avery Dennison och belgiska tillverkaren Lampe Textiles ingår samarbete kring produkten Squid. Det är en självhäftande polyesterväv i sex stycken olika färger som även går att printa och skära till. Avery Dennison blir ensam distributör av produkten i Europa.

Digitalt utskriftsbara filmer i polyesterväv. Det är senaste tillskottet i Avery Dennisons produktutbud. Produkten heter Squid, finns i sex färger, och tillverkas av Lampe Textiles. De är ett alternativ till frostad fönsterfilm, enkla att montera på glasytor, och ger solskydd och tål både fukt och värme, enligt leverantören.

En viktig innovation

Alessandro Sacchi, produktlinjechef inom digitaltryck hos Avery Dennison Graphics Solutions Europe, säger i ett pressmeddelande att det nya partnerskapet med Lampe Textiles öppnar för en viktig innovation inom arkitektoniska fönsterfilmer till kunderna.

För flera miljöer

Enligt materialleverantören kan de nu kan erbjuda ett mycket omfattande och växande utbud av olika fönsterfilmer för olika byggnader som bostäder och kontor, samt detaljhandels- och fordonsapplikationer.

– Detta senaste tillägg till vår portfölj är det allra första tyget som också fungerar som en självhäftande gardin. Det öppnar upp för nya designalternativ för arkitekter och inredningsdesigner och erbjuder ett utmärkt alternativ till konventionella filmer eller gardiner, säger Alessandro Sacchi.

Ensam distributör

Samarbetet med Lampe Textiles innebär att Avery Dennison får ensamrätt att handha distributionen av Squid i Europa, Mellanöstern och Nordafrika.

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


”Det handlar om operativ excellens och olika applikationer”

Den nya flatbäddsskrivarserien Arizona 2300 från Canon lovar inte bara högre produktivitet utan också ett större antal användarmöjligheter. Den så kallade Flow-tekniken är kärnan i de sex nya modellerna. Sign&Print frågar ut Wouter Derichs, försäljnings- och marknadschef för storformatsgrafik på Canon EMEA.

Publicerat av: