“Största skrivaren inom segmentet”

Epsons nya sublimeringsskrivare SureColor SC-F10000.

Epsons nya sublimeringsskrivare SureColor SC-F10000.

Epson lanserar en sublimeringsskrivare som tar plats som den största i Epsons segment.
– SC-F10000 har den högsta utskriftshastigheten av alla Epsons storformatsskrivare, säger Epsons Richard Garp.

Epson breddar sitt sortiment för storformatsskrivare med en ny sublimeringsskrivare, SureColor SC-FC10000. Skrivaren är gjord för textilproduktionsindustrin och kommer utrustad med komponenter från Epson, så som bläck, skrivhuvud och mjukvara.

Flera nya funktioner
Richard Garp, Epson.

Richard Garp, Epson.

Den nya maskinen kan trycka 255 kvadratmeter i timmen, kommer med ett automatiserat spänningsregleringssystem samt auto-justering via en RGB-kamera som ska hålla materialet plats.

Enligt Epson tillkommer även andra fördelar så som enkel mediainställning, en ny torkenhet som ska stabilisera torkning och eliminera rynkor, ett precist pappersmatningssystem, Epsons Precision Dot Technology som ska förbättra utskriftskvaliteten, bulkbläcklösning med en hot-swap-funktion med flera.

Kräver korta ledtider

– Det här är en bransch som kräver korta ledtider, konsekvent prestanda och hög pålitlighet. SC-F10000 har den högsta utskriftshastigheten av alla Epsons storformatsskrivare, är utrustad med fyra helt nya PrecisionCore Micro TFP skrivhuvuden, och erbjuder möjligheten att snabbt byta ut bulkbläcket så att produktionen aldrig behöver pausa, berättar Richard Garp, Business Account Manager, Commercial & Industrial Printing Solutions på Epson och avslutar med:

– Kort sagt, vi är övertygade att vi har uppnått kraven, och höjer nivån ytterligare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


”Det handlar om operativ excellens och olika applikationer”

Den nya flatbäddsskrivarserien Arizona 2300 från Canon lovar inte bara högre produktivitet utan också ett större antal användarmöjligheter. Den så kallade Flow-tekniken är kärnan i de sex nya modellerna. Sign&Print frågar ut Wouter Derichs, försäljnings- och marknadschef för storformatsgrafik på Canon EMEA.

Publicerat av: