Stora skillnader hur covid-19 slagit mot branschen

 

I en intervju med Sign&Print berättar Grafiska Företagens vd Ravindra Parasnis om hur covid-19 slagit mot medlemsföretagen. I snitt har volymen sjunkit med 20 procent. Men det är stora skillnader. De som trycker till mässor och event har i princip haft tomt, medan efterfrågan på etiketter varit något högre än tidigare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Prislyft med digital förädling

Vanligt fyrfärgstryck är inte tillräckligt om du vill kräma ut mer pengar ur tryckjobbet. Enligt en undersökning är trycksaksköpare nämligen villiga att betala mellan 24 till 89 procent mer om det appliceras digital förädling. MGI och Konica Minolta har expansion i sikte för maskinserien Jetvarnish. 

Publicerat av: