Stora skillnader hur covid-19 slagit mot branschen

 

I en intervju med Sign&Print berättar Grafiska Företagens vd Ravindra Parasnis om hur covid-19 slagit mot medlemsföretagen. I snitt har volymen sjunkit med 20 procent. Men det är stora skillnader. De som trycker till mässor och event har i princip haft tomt, medan efterfrågan på etiketter varit något högre än tidigare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


”Det handlar om operativ excellens och olika applikationer”

Den nya flatbäddsskrivarserien Arizona 2300 från Canon lovar inte bara högre produktivitet utan också ett större antal användarmöjligheter. Den så kallade Flow-tekniken är kärnan i de sex nya modellerna. Sign&Print frågar ut Wouter Derichs, försäljnings- och marknadschef för storformatsgrafik på Canon EMEA.

Publicerat av: