Color Systems drar på turné

Turnén börjar i Umeå och tar sig sedan genom Sverige för att avslutas i Malmö. Några stopp på vägen är bland annat Gävle, Södertälje, Göteborg, Jönköping, Växsjö, Kalmar och Helsingborg. Foto: Pressbild

Turnén börjar i Umeå och tar sig sedan genom Sverige för att avslutas i Malmö. Några stopp på vägen är bland annat Gävle, Södertälje, Göteborg, Jönköping, Växjö, Kalmar och Helsingborg. Foto: Pressbild

Tillsammans med Canon ger sig återförsäljaren Color Systems ut på Sveriges vägar. Den 7 september startar turnén i Umeå och avslutas i Malmö den 1 oktober.

Magnus Edfeldt, sälj- och marknadsansvarig på Color Systems.

Magnus Edfeldt, sälj- och marknadsansvarig på Color Systems.

– Det var mycket uppskattat när vi gjorde under hösten förra året och därför vill vi göra det igen, berättar Magnus Edfeldt, sälj- och marknadsansvarig på Color Systems och fortsätter:

– Vi kommer visa den nyaste storformatsskrivaren Canon Colorado 1650. Det kommer också visas en film om den nya Arizona 2300-skrivaren.

Fokus på två maskiner

Colorado 1650 är en produktionsanpassad rull-till-rull-skrivare som arbetar med en uv-gel-teknik. Arizona 2300 som nyligen hade världspremiär är en ny uv-planskrivare med LED-teknik och Flow-teknik.

Fler kan delta

– Det som har varit väldigt uppskattat är att istället för att två eller tre personer har kunnat åka och kolla på maskinen på en mässa, så kan nu hela personalen titta på till exempel lunchen, avslutar Magnus Edfeldt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Canon LabelStream 4000 visas för nordiska mässpubliken

Canon lägger allt krut på en enda maskin under Packnorth den 10–12 maj. Canon LabelStream 4000, en spännande etikettpress som lanserades år 2019, har nu börjat hitta ut på marknader i Europa. Norden är ännu ett orört område, men Canon hoppas kunna lägga grunden för kommande installationer via Packnorth.

Publicerat av: 

Ricoh utmanar med vattenbaserad bläckskrivare i B2-format

Ricoh presenterar sin första vattenbaserade B2-bläckstråleskrivare med duplex-kapacitet. Den nya skrivaren är utrustad med ny bläck- och härdningsteknik och kan skriva ut på praktiskt taget vilken typ av papper som helst, inklusive bestrukna offsetkvaliteter – utan att använda primer.

Publicerat av: 

Förpackningskonsulter intar mässa

AFRY är ett förhållandevis nytt namn på det vi tidigare kände som Ångpanneföreningen, eller ÅF. När Packnorth arrangeras 10–12 maj är man en av utställarna. Vi frågade de välkända förpackningskonsulterna Niclas Björkholtz och Christian Håkansson om vad som lockar dem med Packnorth och vad man kommer att presentera i sin monter.

Publicerat av: