Color Systems drar på turné

Turnén börjar i Umeå och tar sig sedan genom Sverige för att avslutas i Malmö. Några stopp på vägen är bland annat Gävle, Södertälje, Göteborg, Jönköping, Växsjö, Kalmar och Helsingborg. Foto: Pressbild

Turnén börjar i Umeå och tar sig sedan genom Sverige för att avslutas i Malmö. Några stopp på vägen är bland annat Gävle, Södertälje, Göteborg, Jönköping, Växjö, Kalmar och Helsingborg. Foto: Pressbild

Tillsammans med Canon ger sig återförsäljaren Color Systems ut på Sveriges vägar. Den 7 september startar turnén i Umeå och avslutas i Malmö den 1 oktober.

Magnus Edfeldt, sälj- och marknadsansvarig på Color Systems.

Magnus Edfeldt, sälj- och marknadsansvarig på Color Systems.

– Det var mycket uppskattat när vi gjorde under hösten förra året och därför vill vi göra det igen, berättar Magnus Edfeldt, sälj- och marknadsansvarig på Color Systems och fortsätter:

– Vi kommer visa den nyaste storformatsskrivaren Canon Colorado 1650. Det kommer också visas en film om den nya Arizona 2300-skrivaren.

Fokus på två maskiner

Colorado 1650 är en produktionsanpassad rull-till-rull-skrivare som arbetar med en uv-gel-teknik. Arizona 2300 som nyligen hade världspremiär är en ny uv-planskrivare med LED-teknik och Flow-teknik.

Fler kan delta

– Det som har varit väldigt uppskattat är att istället för att två eller tre personer har kunnat åka och kolla på maskinen på en mässa, så kan nu hela personalen titta på till exempel lunchen, avslutar Magnus Edfeldt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


”Det handlar om operativ excellens och olika applikationer”

Den nya flatbäddsskrivarserien Arizona 2300 från Canon lovar inte bara högre produktivitet utan också ett större antal användarmöjligheter. Den så kallade Flow-tekniken är kärnan i de sex nya modellerna. Sign&Print frågar ut Wouter Derichs, försäljnings- och marknadschef för storformatsgrafik på Canon EMEA.

Publicerat av: