Original Tryckeri växer till ny ort

Lennie Nylén, vd Original Tryckeri Norrland AB bredvid Roger Broberg, tidigare vd på Nya Tryckeriet i Lycksele. Foto: Pressbild

Lennie Nylén, vd på Original Tryckeri Norrland bredvid Roger Broberg, tidigare vd på Nya Tryckeriet i Lycksele. Foto: Pressbild

Original Tryckeri köper upp konkursboet Nya Tryckeriet i Lycksele. För verksamheten betyder detta ett bredare utbud av trycksakstjänster och en satsning på digitaltryck.

Original Tryckeri med verksamhet i Umeå och Sundsvall tar över konkursboet från Nya Tryckeriet i Lycksele, som också inkluderar Lycksele Annonsblad. Enligt Lennie Nylén, vd på Original Tryckeri, är den lokala närvaron viktig vilket är en av anledningarna till att de vill växa till ytterligare en ort.   

– Tillsammans med näringsliv och organisationer i Lycksele hoppas jag att vi kan utveckla och säkra framtiden för både tryckeriet och annonsbladet, säger Lennie Nylén om övertagandet av konkursboet för Nya Tryckeriet i Lycksele.

Satsar på digitaltryck

Enligt plan kommer tryckeriet bli kvar i Lycksele men mer specialiserat mot digitaltryck med snabba ledtider, skriver Original Tryckeri. Tryckeriet kommer framöver att gå under namnet Original Tryckeri istället för Nya Tryckeriet för att göra det tydligt för medarbetare och kunder.

– På sikt är ambitionen en utveckling av verksamheten och fler medarbetare. Vi vill jobba som en enhet och erbjuda kunderna absolut bästa service och kvalitet. Det ska inte vara någon skillnad i vilken ort våra kunder besöker oss eller tar kontakt på annat sätt, säger Lennie Nylén.

Breddar i utbudet

Konkret innebär det att tryckeriet kan erbjuda ett mer omfattande utbud av trycksakstjänster, kopieringstjänster, accidenstryck, ritningshantering, butikexponering, skyltar, interiörtryck med mera.

– Kunderna kommer möta medarbetare som de redan känner och som kan ge råd om trycksaker inom hela företagets utbud, avslutar Lennie Nylén.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


”Det handlar om operativ excellens och olika applikationer”

Den nya flatbäddsskrivarserien Arizona 2300 från Canon lovar inte bara högre produktivitet utan också ett större antal användarmöjligheter. Den så kallade Flow-tekniken är kärnan i de sex nya modellerna. Sign&Print frågar ut Wouter Derichs, försäljnings- och marknadschef för storformatsgrafik på Canon EMEA.

Publicerat av: