Horizon bjuder in till digitalt lanseringsevent

Trimmerenhet HT-300 är en av nyheterna som Horizon kommer att prata mer om under deras digitala event. Foto: Pressbild

Horizon bjuder in till ett digitalt event för att presentera det senaste som de erbjuder inom automation för efterbehandlingsflödet. Bland annat kommer de visa sin nya iCE-serie och den webbaserade plattformen iCE Link.

Den 29–30 september 2020 håller Horizon ett digitalt lanseringsevent med fokus på deras Smart Factory-koncept. Under eventet kommer den första produktionslinjen inom deras iCE-serie att presenteras med fullt fokus på automation i efterbehandlingen.

Tekniska presentationer

Företaget har på sin hemsida presenterat några av punkterna på agendan. De kommer bland annat visa hur en robotarm flyttar bokblock från företagets HOF400 till boklimbindaren BQ-270. Även iCE Link-bindaren BQ-500 visas upp i en ny design.

En annan nyhet är HT-300, en iCE Link-produkt som är en fristående eller integrerad trimmerenhet för korta serier i bokproduktion. Maskinen kan integreras med ovan nämnda limbindare och hantera bokblock med sex- eller åttasidiga flikomslag.

Automatiserat flöde via plattform

Maskinnyheterna är kopplade till företagets molnbaserade plattform, Horizon iCE Link, som möjliggör en total integration. Plattformen erbjuder kontroll från order till färdig produkt inklusive automation, integration, och kvalitetskontroll.

Eventet pågår under två dagar och består av sex likadana tillfällen, varav två hålls på engelska och fyra på tyska. Mer information om eventet och schemat finns här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Kodak: ”Stärk ditt företag med automatisering”

Hur kan man få ett effektivare arbetsflöde med hjälp av olika analysverktyg? Och hur kan automatisering av datainsamling och analys ske med AI och maskininlärning (ML)? Stephen Miller, Director Product Management på Kodak Workflow Software berättar hur företag kan frigöra både tid och resurser, och på så sätt nå tillväxt.

Publicerat av: