Leverantör och skyltkedja ingår samarbete

PUBLICERAD: 17 september 2020
UPPDATERAD: 17 september
Signcoms JJ Hendriks och Jonas Albinsson på 4 Sign ser möjligheter med att samarbeta.

Skyltkedjan 4Sign och återförsäljaren Signcom ska dra nytta av varandra. I höst inleder företagen ett samarbete med målsättningen att vässa sina sortiment och erbjudanden.

Leverantören till skylt- display- och storbildsbranschen, Signcom, inleder ett samarbete med skyltkedjan 4Sign. Det hela drar igång i höst. ”Målsättningen är att få ut maximal nytta av varandras långa erfarenheter och därmed optimera respektive bolags sortiment och erbjudande till absolut toppklass”, framgår i ett pressmeddelande.

Ska stärka sortimenten

Jonas Albinsson, 4Signs kedjeledare och vd:

– Det breda sortiment som Signcom kan erbjuda 4Sign-kedjan ger oss möjlighet att ytterligare vässa vårt erbjudande och stärka konkurrenskraften för framtiden.

Enligt företagen ska partnerskapet också leda till utveckling och bredare koncept, samt bidra till ett ökat fokus på miljövänliga alternativ.

Båda parter utvecklas

JJ Hendriks, kommersiell direktör för Signcom Group. säger att samarbetet ger båda parter möjligheter till utveckling.

– Vi på Signcom får direkt återkoppling och utvärdering av funktion och användningsområden för nya produkter. 4Sign får fördel av såväl volymer som bevakning av nyheter från existerande och nya leverantörer, alla ledande inom sina respektive områden.

Finns över hela landet

4Sign-kedjan är en rikstäckande skyltkedja med 17 lokala företag. Signcom ingår i Igepa Group och finns i  Sverige, Norge, Finland och Danmark. De är leverantörer av maskiner, förbrukningsmaterial och tillbehör för allt inom skylt- och storbildsframställning.

Läs vidare

Alvöen breddar utbudet av fräs- och skärmaskiner

Alöven är nu skandinavisk distributör av Kimlas CNC-fräs- och skärbord för industriell produktion. Det ska komplettera de lösningar som företaget sedan tidigare erbjuder från MultiCam. 
CNC Alvöen

HP lovar nyheter inom storformat till hösten

I HP:s monter under Drupa var det nyheter inom Indigo- och PageWide-serierna som fick stå mest i rampljuset. Men inom kort utlovas nyheter även inom storformatssegmentet.
HP Paula

Kongsberg Ultimate: "Det snabbaste skärbordet på marknaden"

Skärbordstillverkaren Kongsberg Precision Cutting Systems var stolta över att deras Kongsberg Ultimate hade utsetts till ”Best Wide Format Cutting Solution” i EDP Awards i samband med en ceremoni på Drupa.
PXL_20240530_121951472.MP

"Solida lösningar som tål hög belastning"

En helautomatisk linje med linjär motor för skärning av skivor i exempelvis wellpapp, en uppgraderad etikettstans med laser och skärbord i olika storlekar. Det är något av det Jwei visade under Drupa.
Primotek 1

Senaste nytt

Alvöen breddar utbudet av fräs- och skärmaskiner

Alöven är nu skandinavisk distributör av Kimlas CNC-fräs- och skärbord för industriell produktion. Det ska komplettera de lösningar som företaget sedan tidigare erbjuder från MultiCam. 
CNC Alvöen

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnorth Award kommer nu in i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x

Wackes tror på starkt år – nyanställer tre

Produktmediaföretaget Wackes förstärker organisationen med tre anställda. Detta för att möta en ökad efterfrågan på bolagets produkter och tjänster.
Wackes 1

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
Lessebo Paper