De introducerar PVC-fritt för storformat

Kavalan-materialen som säljs av Scandraft har låg vikt och är PVC-fria. Foto: Pressbild

Scandraft lanserar printbara och PVC-fria bannermaterial från Kavalan.

Leverantören i Norden av material för bild, dekor och reklam, Scandraft, presenterar PVC-fria material från Kavalan till storformatsmarknaden. Scandraft blir en av de första distributörerna i Europa. Kavalan är framtagna av taiwanesiska Taya Canvas Group. Materialen har utvecklats under flera år. De är printbara med flertalet printtekniker, kännetecknas av låg vikt och är 100 procent fria från PVC, enligt Scandraft som poängterar att det nu även går att svetsa PVC-fri banderoll.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Fespas vd om avhoppen i pandemin: ”Övertygad att B2B-event som Fespa kan fortsätta”

Den officiella pr-kampanjen för mässan Fespa Global Print Expo 2021 har lanserats. Samtidigt ställer allt fler utställare in sitt deltagande på Drupa som kommer att äga rum bara några veckor senare. Sign&Print har frågat Fespas vd Neil Felton hur detta kommer att påverka Fespa-mässan.

Publicerat av: 

Instegsmodell för industriellt textiltryck

Med sin Monna Lisa ML-8000 riktar Epson sig främst till företag som vill ta steget in på industriellt textiltryck. Det nya bläckstrålesystemet har en utskriftsbredd på 1,8 meter, är utrustat med åtta nyutvecklade Precision Core-skrivhuvuden, och förväntas ligga på en hastighet upp till 155 kvadratmeter i timmen.

Publicerat av: