Extra mycket lyster i Scandrafts portfölj

Scandraft, leverantör av material, bild, dekor och reklam i Norden, utökar sitt sortiment med en ny premiumfilm för carwrapping. 

Anders Trillkott, vd på Scandraft.

Anders Trillkott, vd på Scandraft.

I ett pressutskick skriver Scandraft att de nu breddar utbudet med Inozeteks wrappingvinyl. PVC-vinylen har en exceptionell finish som gör att den ser ut som en blank lack på bilen, skriver företaget. Tillsammans med extra coating på filmen får den en hög lyster.

– Nu finns Inozeteks produkter hos oss på Scandraft. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder de bästa produkterna för helfoliering av fordon och med Inozetek erbjuder vi våra proffskunder den absolut snyggaste wrappingvinylen på marknaden, Anders Trillkott, vd på Scandraft.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Fespas vd om avhoppen i pandemin: ”Övertygad att B2B-event som Fespa kan fortsätta”

Den officiella pr-kampanjen för mässan Fespa Global Print Expo 2021 har lanserats. Samtidigt ställer allt fler utställare in sitt deltagande på Drupa som kommer att äga rum bara några veckor senare. Sign&Print har frågat Fespas vd Neil Felton hur detta kommer att påverka Fespa-mässan.

Publicerat av: 

Instegsmodell för industriellt textiltryck

Med sin Monna Lisa ML-8000 riktar Epson sig främst till företag som vill ta steget in på industriellt textiltryck. Det nya bläckstrålesystemet har en utskriftsbredd på 1,8 meter, är utrustat med åtta nyutvecklade Precision Core-skrivhuvuden, och förväntas ligga på en hastighet upp till 155 kvadratmeter i timmen.

Publicerat av: