Boka 9–11 februari

Den 911 februari blir det digital mässa i Sverige. Ett antal företag visar det som de annars skulle visat på Sign&Print mässan.

Redan den 15 januari kommer du att kunna gå in och boka möten med experter och säljare för att se vilka nyheter leverantörerna kommit med under det senaste året.

– Eftersom varken Drupa eller Fespa kunde genomföras i år, så är det väldigt många nyheter som kommer att presenteras. Det gäller både på material- och maskinsidan, konstaterar Sign&Prints redaktör Claes Nordström, efter att ha tittat på en del av det som utställarna kommer att presentera.

Hur går det då till?

Du kan dels välja mellan ett tiotal olika kanaler, där du kan titta på produktpresentationer. Du kan också gå in och titta på och läsa mer om olika produkter. Bredvid varje produkt kan du boka tid med en expert, så du får veta mer.

När ser vi mer?

– Om du vill, så kan du redan nu titta på hur själva sajten ser ut. Men fram till den 15 januari kommer utställarna att bygga sina montrar och lägga in produkter och koppla på kontaktpersoner. Så det är först efter den dagen som du kommer att kunna hitta allt spännande nytt och boka tider, konstaterar publisher Peter Ollén, som också håller ihop seminarieprogrammet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *