Så skyddar du bilen med Hexis

Ola Gustafsson och Christian Lauritsen hos Hexis Graphics i Landskrona delar med sig av sina applicerings- och monteringskunskaper. Foto: Claes Nordström

I en videointervju demonstrerar och monterar Hexis utbildare, Ola Gustafsson och Christian Lauritsen, den senaste generationens skyddsfilm i Bodyfence-sortimentet. Den transparenta och självläkande filmen skyddar fordon mot repor och stenskott.

Bodyfence X är Hexis Graphics senaste egenutvecklade skyddsfilm mot stenskott. Syftet med den transparenta filmen är att skydda fordon mot repor, nötning och uv-strålar.

Lagning med värme

Filmen är självläkande, det vill säga att repor lagar sig själva med hjälp av värme. Den förhindrar också att smuts fastnar på lacken och underlättar på så sätt rengöringen med sin glansiga yta.

Utbildningar i wrapping

I filmen från Hexis utbildningscenter och huvudkontor i Landskrona intervjuar vi Ola Gustafsson och Christian Lauritsen. De berättar om Bodyfence X egenskaper, och ger tips och tricks på vad man bör tänka på under monteringen. Samtidigt ger de sig i kast med att applicera den på en bil. Gustafsson och Lauritsen är Hexis så kallade Hexperter och håller i företagets wrapping-utbildningar av många olika slag.

Koncept för slutkunder

Christian Lauritsen berättar även om satsningen Bodyfence corner, ett koncept som certifierade Bodyfence-kunder kan ansöka om att bli, för att få en ”hörna” i sina lokaler där väggar och golv kläs i en layout som Hexis har bestämt. En yta speciellt avsedd för montering av skyddsfilmen. Målet för Hexis är att nå ut med konceptet hos kunder i Sveriges alla städer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *