Så skyddar du bilen med Hexis

PUBLICERAD: 1 december 2020
UPPDATERAD: 1 december
Ola Gustafsson och Christian Lauritsen hos Hexis Graphics i Landskrona delar med sig av sina applicerings- och monteringskunskaper. Foto: Claes Nordström

I en videointervju demonstrerar och monterar Hexis utbildare, Ola Gustafsson och Christian Lauritsen, den senaste generationens skyddsfilm i Bodyfence-sortimentet. Den transparenta och självläkande filmen skyddar fordon mot repor och stenskott.

Bodyfence X är Hexis Graphics senaste egenutvecklade skyddsfilm mot stenskott. Syftet med den transparenta filmen är att skydda fordon mot repor, nötning och uv-strålar.

Lagning med värme

Filmen är självläkande, det vill säga att repor lagar sig själva med hjälp av värme. Den förhindrar också att smuts fastnar på lacken och underlättar på så sätt rengöringen med sin glansiga yta.

Utbildningar i wrapping

I filmen från Hexis utbildningscenter och huvudkontor i Landskrona intervjuar vi Ola Gustafsson och Christian Lauritsen. De berättar om Bodyfence X egenskaper, och ger tips och tricks på vad man bör tänka på under monteringen. Samtidigt ger de sig i kast med att applicera den på en bil. Gustafsson och Lauritsen är Hexis så kallade Hexperter och håller i företagets wrapping-utbildningar av många olika slag.

Koncept för slutkunder

Christian Lauritsen berättar även om satsningen Bodyfence corner, ett koncept som certifierade Bodyfence-kunder kan ansöka om att bli, för att få en ”hörna” i sina lokaler där väggar och golv kläs i en layout som Hexis har bestämt. En yta speciellt avsedd för montering av skyddsfilmen. Målet för Hexis är att nå ut med konceptet hos kunder i Sveriges alla städer.

Läs vidare

Hasler vill erbjuda toppkvalitet till vettig prislapp

Skärbordstillverkaren Hasler har som motto att leverera produkter av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Under hösten blev det klart att Marabu är ny försäljningspartner i Skandinavien. Sign&Print har intervjuat grundaren och vd:n Marc Hasler om företagets inträde på den skandinaviska marknaden.
Hasler 1

Dubbeltema i nya numret av Sign&Print

Årets sista nummer av Sign&Print har landat i brevlådorna. Den här gången har vi tittat närmare på hur de mindre tryckerierna jobbar, men det blir även extra mycket läsning om olika efterbehandlingslösningar.
IMG_0694

Inprint flyttar till större lokaler nästa år

Skylt- och dekorföretaget Inprint i Uppsala står inför en spännande förändring då de flyttar till en helt ny stadsdel. De nybyggda lokalerna erbjuder inte bara dubbelt så mycket utrymme utan också närhet till lokala kunder och motorvägen till klienter i Stockholm.
inprint-efongo-2019-liggande

Storbildsbolaget tar kampen mot spillet

Storbildsbolaget i Helsingborg minskar spillet med en ny produkt. Arbetssättet är både klimatsmart och sparar pengar för kunden.
FotoJet-(25)

Senaste nytt

Ensam är stark på vältrimmat digitaltryckeri

Trots pandemins effekter och en vattenläcka som forsade ner i verksamhetens Ricoh-maskin, står Exellent starkt. Med nya lokaler och en optimerad maskinpark ser framtiden ljus ut för enmanstryckaren Ola Alm i Stockholm.
1-Exellent

Ricoh ingår partnerskap för att utvidga storformatsportföljen

Ricoh Europe har ingått ett strategiskt partnerskap med Flora Digital, en kinesisk tillverkare av flatbädds- och bläckstråleskrivare i storformat. Tillsammans kommer de att fokusera på att utöka och diversifiera Ricoh Europes produktportfölj med smidiga storformatsystem för grafik, interiörer och industriella marknader.
Ricoh-Flora

Muller Martini köper Hunkeler

Efter noggrant övervägande har familjerna bakom de två företagen beslutat att slå samman Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Hasler vill erbjuda toppkvalitet till vettig prislapp

Skärbordstillverkaren Hasler har som motto att leverera produkter av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Under hösten blev det klart att Marabu är ny försäljningspartner i Skandinavien. Sign&Print har intervjuat grundaren och vd:n Marc Hasler om företagets inträde på den skandinaviska marknaden.
Hasler 1