Även Fespa flyttar

Fespa flyttar sin mässa till 12-15 oktober nästa år. Då har både Drupa, Interpack och Fespa flyttat. För Fespa blir det tredje flytten av mässan, och förhoppningsvis också den sista.

Först skulle Fespa ha hållits i Madrid i mars månad i år. När covid kom så flyttades den till oktober i år. Covid höll i sig och mässan fick både ny tid och ny plats – Amsterdam och mars 2021.

Nu flyttas mässan för tredje gången och ska alltså bli av den 12-15 oktober 2021.

Tags: , ,
Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Konica Minolta ska visa bredd

Nya maskiner, mjukvaror och efterbehandlingslösningar. Det blir den röda tråden när Konica Minolta laddar inför Sign&Print Connect:
– Vi kommer fortsätta med det vi gjorde på förra Sign&Print Scandinavia där vi slog på stora trumman – att vi är så mycket mer, säger affärsområdeschef Roy Spennare.

Publicerat av: 

Tryckt elektronik på frammarsch

Tryckeribranschen kan göra mer än kommersiella jobb, förpackningar eller affischer i storformat. Tryckt elektronik är en miljardindustri och blir alltmer i fokus, särskilt tryckta och flexibla sensorer. Sign&Print frågar Matthew Dyson, teknikanalytiker på ID Tech Ex, om vilka tryckeriföretag som skulle kunna dra nytta av denna utveckling, och vilken kunskap som krävs.

Publicerat av: