Digitalt i fokus hos Gävle Offset

Leif Jansson, vd för Gävle Offset.

Leif Jansson, vd för Gävle Offset.

Verksamheten har gått trots coronapandemin, enligt Leif Jansson, vd för Gävle Offset. Framåt är planen att eventuellt investera i nya printrar för digitaltryck. 

Hur har verksamhetsåret 2020 sett ut?

– Efter omständigheterna har verksamheten fungerat bra. Under året har vi arbetat en hel del med att förbättra våra digitala system. Med implementering av e-handelslösningen Haikom, har integration mellan webbshoppar och affärssystem blivit bättre, säger Leif Jansson, vd för Gävle Offset.

Vilka produktområden har ökat respektive minskat?

– Trycksaker har gått ganska bra och storformat har gått okej. Däremot har det varit lite lägre volymer på inriktningen till event av olika slag.

Vilka planer har ni framåt?

– Vi kommer att fortsätta verksamheten som tidigare då den är uppskattad av våra kunder. Eventuellt kommer även investeringar att ske i printrar för digitaltryck.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Konica Minolta ska visa bredd

Nya maskiner, mjukvaror och efterbehandlingslösningar. Det blir den röda tråden när Konica Minolta laddar inför Sign&Print Connect:
– Vi kommer fortsätta med det vi gjorde på förra Sign&Print Scandinavia där vi slog på stora trumman – att vi är så mycket mer, säger affärsområdeschef Roy Spennare.

Publicerat av: 

Tryckt elektronik på frammarsch

Tryckeribranschen kan göra mer än kommersiella jobb, förpackningar eller affischer i storformat. Tryckt elektronik är en miljardindustri och blir alltmer i fokus, särskilt tryckta och flexibla sensorer. Sign&Print frågar Matthew Dyson, teknikanalytiker på ID Tech Ex, om vilka tryckeriföretag som skulle kunna dra nytta av denna utveckling, och vilken kunskap som krävs.

Publicerat av: