LC Skyltar ska bredda utbudet

Bill Håkansson, delägare i LC Skyltar.

Bill Håkansson, delägare i LC Skyltar.

Året 2020 har betytt en flytt och en ökad efterfrågan på produktion och montageuppdrag för LC Skyltar i Jönköping. Inför 2021 är planen att även bredda i produktutbudet. 

Hur har verksamhetsåret 2020 sett ut?

– Trots att 2020 har varit ett tufft år hittills för många i branschen, har vi haft en ökad efterfrågan på både produktion och montageuppdrag. Efter många år utanför Bankeryd har företaget nu flyttat till nya, större och mer ändamålsenliga lokaler på Hedenstorp i Jönköping.

Hur har försäljningen sett ut? Vad har gått bra och mindre bra?

– Produktion och montage för mässor har som bekant försvunnit, men vi har hittat nya vägar och kundgrupper som ökar istället. Vi hoppas också att det geografiska läget ska öka vår tillgänglighet på marknaden, samtidigt som vi fortsatt ska bibehålla det personliga och professionella engagemanget.

Hur ser planerna ut framåt?

– I samband med flytten har vi också utökat och uppgraderat vår maskinpark till nyare och snabbare utrustning genom hela processen. Det gör att vi kan bredda vårt utbud av produkter och tjänster inför kommande år.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Konica Minolta ska visa bredd

Nya maskiner, mjukvaror och efterbehandlingslösningar. Det blir den röda tråden när Konica Minolta laddar inför Sign&Print Connect:
– Vi kommer fortsätta med det vi gjorde på förra Sign&Print Scandinavia där vi slog på stora trumman – att vi är så mycket mer, säger affärsområdeschef Roy Spennare.

Publicerat av: 

Tryckt elektronik på frammarsch

Tryckeribranschen kan göra mer än kommersiella jobb, förpackningar eller affischer i storformat. Tryckt elektronik är en miljardindustri och blir alltmer i fokus, särskilt tryckta och flexibla sensorer. Sign&Print frågar Matthew Dyson, teknikanalytiker på ID Tech Ex, om vilka tryckeriföretag som skulle kunna dra nytta av denna utveckling, och vilken kunskap som krävs.

Publicerat av: