LC Skyltar ska bredda utbudet

Bill Håkansson, delägare i LC Skyltar.

Bill Håkansson, delägare i LC Skyltar.

Året 2020 har betytt en flytt och en ökad efterfrågan på produktion och montageuppdrag för LC Skyltar i Jönköping. Inför 2021 är planen att även bredda i produktutbudet. 

Hur har verksamhetsåret 2020 sett ut?

– Trots att 2020 har varit ett tufft år hittills för många i branschen, har vi haft en ökad efterfrågan på både produktion och montageuppdrag. Efter många år utanför Bankeryd har företaget nu flyttat till nya, större och mer ändamålsenliga lokaler på Hedenstorp i Jönköping.

Hur har försäljningen sett ut? Vad har gått bra och mindre bra?

– Produktion och montage för mässor har som bekant försvunnit, men vi har hittat nya vägar och kundgrupper som ökar istället. Vi hoppas också att det geografiska läget ska öka vår tillgänglighet på marknaden, samtidigt som vi fortsatt ska bibehålla det personliga och professionella engagemanget.

Hur ser planerna ut framåt?

– I samband med flytten har vi också utökat och uppgraderat vår maskinpark till nyare och snabbare utrustning genom hela processen. Det gör att vi kan bredda vårt utbud av produkter och tjänster inför kommande år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Bokens förvandling genom hållbar innovation

Hållbarhet blir allt viktigare för alla aktörer i bokbranschen. Med det ökade fokuset på hållbarhet handlar årets Canon Future Book Forum den 2 december om att främja hållbar innovation i alla delar av förlagsbranschen – från hur böcker produceras, distribueras och är tillgängliga, till deras avtryck i vår vardag.

Publicerat av: 

Från glada gubbar till e-handel

System för att på riktigt kunna e-handla med trycksaker. Och då även komplexa former av förpackning. Det är vad det tyska företaget Cloudlab ägnar sig år. Detta snabbt växande företag – från 50 anställda i våras till 75 nu – används av de tyska nättryckerierna, samt tryckerier runt om i världen och sedan en tid tillbaka också på flera platser i Skandinavien.

Publicerat av: 

De demonstrerar komplett förpackningsflöde

Etiketter och förpackningar är två tillväxtområden inom den grafiska branschen. Konica Minolta har sammanställt några förslag på hur tryckerier kan ta del av den positiva utvecklingen, inte bara med en digital etikettskrivare, utan en komplett lösning för att producera etiketter och förpackningar i korta serier.

Publicerat av: 

Ny studie: Så upplever företag hållbarhetsarbetet

56 procent av tillfrågade europeiska företag upplever det som kämpigt att göra gröna investeringar eftersom andra affärsproblem ses som mer krävande. Och bara en tredjedel av företagens chefer ser den digitala transformationen som en möjliggörare för mer hållbara affärsmetoder. Det framgår i en ny Ricoh-studie.

Publicerat av: 

Canon sätter standard för CAD-utskrifter

Canons nya storformatsskrivare för CAD-ritningar och affischutskrifter i färg täpper till luckan tillverkaren haft när det gäller att nå kunder i låg- och mellansegmentet.
– Man har tagit de bästa bitarna från Canons produktionsperspektiv och gjort det i en ny smidig kompakt lösning. Den här kommer vi definitivt se mer av på marknaden i sitt segment, säger Matteus Celinski, Sverigechef hos Canon.

Publicerat av: