De håller öppet hus inför Connect

PUBLICERAD: 22 december 2020
UPPDATERAD: 22 december
Peter Lofthag och Kristoffer Hermansson hos NI Solutions erbjuder live-demos av Epson SC-R5000 den 11–12 januari. Foto: Claes Nordström/Arkivbild

NI Solutions bjuder in till digitalt öppet hus, 11–12 januari, för att premiärvisa Epsons nya resinskrivare Surecolor R5000. 

– Det kommer bli väldigt spännande. Vi kommer att visa arbetsflöden kring skrivaren samt arbetsflödesprogrammet Caldera version 14 och automatisering, säger Kristoffer Hermansson, produktchef på NI Solutions.

SC-R5000 är Epsons första resinskrivare som arbetar med ett miljövänligt och vattenbaserat bläck. Maskinen lämpar sig för bland annat skyltproducenter, bilfolierare och större tryckerier, enligt Kristoffer Hermansson.

– Tanken är att vi kommer låta kunder boka upp live-demos via vår hemsida, där vi kommer visa upp den nya skrivaren och samtidigt öva på våra framföranden inför Sign&Print Connect.

Den digitala mässan Sign&Print Connect pågår 9-11 februari 2021.

SC-R5000 är Epsons första resinskrivare. Foto: Epson

Läs vidare

Ensam är stark på vältrimmat digitaltryckeri

Trots pandemins effekter och en vattenläcka som forsade ner i verksamhetens Ricoh-maskin, står Exellent starkt. Med nya lokaler och en optimerad maskinpark ser framtiden ljus ut för enmanstryckaren Ola Alm i Stockholm.
1-Exellent

Ricoh ingår partnerskap för att utvidga storformatsportföljen

Ricoh Europe har ingått ett strategiskt partnerskap med Flora Digital, en kinesisk tillverkare av flatbädds- och bläckstråleskrivare i storformat. Tillsammans kommer de att fokusera på att utöka och diversifiera Ricoh Europes produktportfölj med smidiga storformatsystem för grafik, interiörer och industriella marknader.
Ricoh-Flora

Hasler vill erbjuda toppkvalitet till vettig prislapp

Skärbordstillverkaren Hasler har som motto att leverera produkter av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Under hösten blev det klart att Marabu är ny försäljningspartner i Skandinavien. Sign&Print har intervjuat grundaren och vd:n Marc Hasler om företagets inträde på den skandinaviska marknaden.
Hasler 1

Uppdämt behov banade väg för skånska wrapparnas succé

Ystad wrapping har på bara tre år lyckats fylla ett hål på den lokala marknaden och folierar både fordon och interiör. Nu börjar de printa vinylerna i huset.
DSC_5337

Senaste nytt

Ensam är stark på vältrimmat digitaltryckeri

Trots pandemins effekter och en vattenläcka som forsade ner i verksamhetens Ricoh-maskin, står Exellent starkt. Med nya lokaler och en optimerad maskinpark ser framtiden ljus ut för enmanstryckaren Ola Alm i Stockholm.
1-Exellent

Ricoh ingår partnerskap för att utvidga storformatsportföljen

Ricoh Europe har ingått ett strategiskt partnerskap med Flora Digital, en kinesisk tillverkare av flatbädds- och bläckstråleskrivare i storformat. Tillsammans kommer de att fokusera på att utöka och diversifiera Ricoh Europes produktportfölj med smidiga storformatsystem för grafik, interiörer och industriella marknader.
Ricoh-Flora

Muller Martini köper Hunkeler

Efter noggrant övervägande har familjerna bakom de två företagen beslutat att slå samman Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Hasler vill erbjuda toppkvalitet till vettig prislapp

Skärbordstillverkaren Hasler har som motto att leverera produkter av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Under hösten blev det klart att Marabu är ny försäljningspartner i Skandinavien. Sign&Print har intervjuat grundaren och vd:n Marc Hasler om företagets inträde på den skandinaviska marknaden.
Hasler 1