De håller öppet hus inför Connect

Peter Lofthag och Kristoffer Hermansson hos NI Solutions erbjuder live-demos av Epson SC-R5000 den 11–12 januari. Foto: Claes Nordström/Arkivbild

NI Solutions bjuder in till digitalt öppet hus, 11–12 januari, för att premiärvisa Epsons nya resinskrivare Surecolor R5000. 

– Det kommer bli väldigt spännande. Vi kommer att visa arbetsflöden kring skrivaren samt arbetsflödesprogrammet Caldera version 14 och automatisering, säger Kristoffer Hermansson, produktchef på NI Solutions.

SC-R5000 är Epsons första resinskrivare som arbetar med ett miljövänligt och vattenbaserat bläck. Maskinen lämpar sig för bland annat skyltproducenter, bilfolierare och större tryckerier, enligt Kristoffer Hermansson.

– Tanken är att vi kommer låta kunder boka upp live-demos via vår hemsida, där vi kommer visa upp den nya skrivaren och samtidigt öva på våra framföranden inför Sign&Print Connect.

Den digitala mässan Sign&Print Connect pågår 9-11 februari 2021.

SC-R5000 är Epsons första resinskrivare. Foto: Epson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Bokens förvandling genom hållbar innovation

Hållbarhet blir allt viktigare för alla aktörer i bokbranschen. Med det ökade fokuset på hållbarhet handlar årets Canon Future Book Forum den 2 december om att främja hållbar innovation i alla delar av förlagsbranschen – från hur böcker produceras, distribueras och är tillgängliga, till deras avtryck i vår vardag.

Publicerat av: 

Från glada gubbar till e-handel

System för att på riktigt kunna e-handla med trycksaker. Och då även komplexa former av förpackning. Det är vad det tyska företaget Cloudlab ägnar sig år. Detta snabbt växande företag – från 50 anställda i våras till 75 nu – används av de tyska nättryckerierna, samt tryckerier runt om i världen och sedan en tid tillbaka också på flera platser i Skandinavien.

Publicerat av: 

De demonstrerar komplett förpackningsflöde

Etiketter och förpackningar är två tillväxtområden inom den grafiska branschen. Konica Minolta har sammanställt några förslag på hur tryckerier kan ta del av den positiva utvecklingen, inte bara med en digital etikettskrivare, utan en komplett lösning för att producera etiketter och förpackningar i korta serier.

Publicerat av: 

Ny studie: Så upplever företag hållbarhetsarbetet

56 procent av tillfrågade europeiska företag upplever det som kämpigt att göra gröna investeringar eftersom andra affärsproblem ses som mer krävande. Och bara en tredjedel av företagens chefer ser den digitala transformationen som en möjliggörare för mer hållbara affärsmetoder. Det framgår i en ny Ricoh-studie.

Publicerat av: 

Canon sätter standard för CAD-utskrifter

Canons nya storformatsskrivare för CAD-ritningar och affischutskrifter i färg täpper till luckan tillverkaren haft när det gäller att nå kunder i låg- och mellansegmentet.
– Man har tagit de bästa bitarna från Canons produktionsperspektiv och gjort det i en ny smidig kompakt lösning. Den här kommer vi definitivt se mer av på marknaden i sitt segment, säger Matteus Celinski, Sverigechef hos Canon.

Publicerat av: