De håller öppet hus inför Connect

PUBLICERAD: 22 december 2020
UPPDATERAD: 22 december
Peter Lofthag och Kristoffer Hermansson hos NI Solutions erbjuder live-demos av Epson SC-R5000 den 11–12 januari. Foto: Claes Nordström/Arkivbild

NI Solutions bjuder in till digitalt öppet hus, 11–12 januari, för att premiärvisa Epsons nya resinskrivare Surecolor R5000. 

– Det kommer bli väldigt spännande. Vi kommer att visa arbetsflöden kring skrivaren samt arbetsflödesprogrammet Caldera version 14 och automatisering, säger Kristoffer Hermansson, produktchef på NI Solutions.

SC-R5000 är Epsons första resinskrivare som arbetar med ett miljövänligt och vattenbaserat bläck. Maskinen lämpar sig för bland annat skyltproducenter, bilfolierare och större tryckerier, enligt Kristoffer Hermansson.

– Tanken är att vi kommer låta kunder boka upp live-demos via vår hemsida, där vi kommer visa upp den nya skrivaren och samtidigt öva på våra framföranden inför Sign&Print Connect.

Den digitala mässan Sign&Print Connect pågår 9-11 februari 2021.

SC-R5000 är Epsons första resinskrivare. Foto: Epson

Läs vidare

Standardiserade robotlösningar ska lyfta storformatsbranschen

Under de senaste åren har automatisering stått högt upp på önskelistan hos många skärbordskunder. Zünd Scandinavia har svarat genom att utveckla robotlösningar som kan uppfylla enskilda kunders specifika behov.
robot_zund_01a

Mässpremiär för Vanguard i Skandinavien

I USA har de funnits sedan 2015, och sedan 2021 har Marabu varit återförsäljare av Vanguards storformatsskrivare i Sverige och Norge. På Sign, Print & Promotion-mässan blir det premiäruppvisning av maskinerna.
Vanguard_Marabu

De blir återförsäljare av Anapurna i Skandinavien

Nu står det klart att Konica Minolta blir återförsäljare av Agfas Anapurna-serie i Norge, Sverige och Danmark.
Agfa konica minolta

Eskils ökar tryckkapaciteten med B2-press

Lagom till jul levereras Eskils nya digitalpress. En investering som bäddar för variabeltryckta kartongförpackningar och mångsidigt tryck i stort.
Eskils kopia

Senaste nytt

Standardiserade robotlösningar ska lyfta storformatsbranschen

Under de senaste åren har automatisering stått högt upp på önskelistan hos många skärbordskunder. Zünd Scandinavia har svarat genom att utveckla robotlösningar som kan uppfylla enskilda kunders specifika behov.
robot_zund_01a

Heidelberg Nordic: En kort svacka sen ljusnar det igen

Heidelberg Nordic rustar för en kort lågkonjunktur och förändringar på marknaden, men tror på en snabb vändning.
Heidelberg_01

Nize lägger många planer för 2023

Nize Equipment kom springande in i 2023 efter en hektisk avslutning på förra året. Det betyder att kursen ännu inte är satt för alla planer för det nya året, men en sak är säker, det blir fullt upp. 
nize_01

Screentryckarprofil har gått ur tiden

Jan Enberg, stark profil inom screentrycket i Sverige och internationellt, har gått bort. Föreningen Fespa Sweden minns sin hedersmedlem i en minnestext.
Jan-Enberg