Show med latexskrivare och printmaterial

PUBLICERAD: 8 januari 2021
UPPDATERAD: 8 januari
Extra fokus för Spandex Schneidler blir att visa HP Latex-maskiner och passande material för dessa, berättar marknadsföringsansvarige Benjamin Koskinen. Foto: Privatbild

Benjamin Koskinen hos återförsäljaren och skyltleverantören Spandex Schneidler, sammanfattar företagets erbjudande på Sign&Print Connect.

– Vi kommer att visa ett urval av produkter och nyheter ur vårt breda sortiment från ledande varumärken. Det är produkter för digitaltryckare, skyltmakare, bilfolierare och företag som jobbar med printbar och självhäftande inredning och corona-säkring, berättar marknadsföringsansvarige Benjamin Koskinen.

Vilka produkter kommer ni satsa på att lyfta fram extra mycket?

– Vi kommer att fokusera på HP Latex och material som passar för dessa maskiner. Vi har under lång tid haft latextekniken i vårt sortiment och de flesta av våra printbara material är anpassade för att fungera i dessa maskiner. Vi har förstås även maskiner från andra tillverkare som använder en annan teknik.

Vad är dina förväntningar på Connect?

– Vi är nyfikna på att se hur en digital mässa kan fungera och hoppas kunna träffa och inspirera nya och befintliga kunder.

Läs vidare

Ensam är stark på vältrimmat digitaltryckeri

Trots pandemins effekter och en vattenläcka som forsade ner i verksamhetens Ricoh-maskin, står Exellent starkt. Med nya lokaler och en optimerad maskinpark ser framtiden ljus ut för enmanstryckaren Ola Alm i Stockholm.
1-Exellent

Ricoh ingår partnerskap för att utvidga storformatsportföljen

Ricoh Europe har ingått ett strategiskt partnerskap med Flora Digital, en kinesisk tillverkare av flatbädds- och bläckstråleskrivare i storformat. Tillsammans kommer de att fokusera på att utöka och diversifiera Ricoh Europes produktportfölj med smidiga storformatsystem för grafik, interiörer och industriella marknader.
Ricoh-Flora

Hasler vill erbjuda toppkvalitet till vettig prislapp

Skärbordstillverkaren Hasler har som motto att leverera produkter av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Under hösten blev det klart att Marabu är ny försäljningspartner i Skandinavien. Sign&Print har intervjuat grundaren och vd:n Marc Hasler om företagets inträde på den skandinaviska marknaden.
Hasler 1

Dubbeltema i nya numret av Sign&Print

Årets sista nummer av Sign&Print har landat i brevlådorna. Den här gången har vi tittat närmare på hur de mindre tryckerierna jobbar, men det blir även extra mycket läsning om olika efterbehandlingslösningar.
IMG_0694

Senaste nytt

Ensam är stark på vältrimmat digitaltryckeri

Trots pandemins effekter och en vattenläcka som forsade ner i verksamhetens Ricoh-maskin, står Exellent starkt. Med nya lokaler och en optimerad maskinpark ser framtiden ljus ut för enmanstryckaren Ola Alm i Stockholm.
1-Exellent

Ricoh ingår partnerskap för att utvidga storformatsportföljen

Ricoh Europe har ingått ett strategiskt partnerskap med Flora Digital, en kinesisk tillverkare av flatbädds- och bläckstråleskrivare i storformat. Tillsammans kommer de att fokusera på att utöka och diversifiera Ricoh Europes produktportfölj med smidiga storformatsystem för grafik, interiörer och industriella marknader.
Ricoh-Flora

Muller Martini köper Hunkeler

Efter noggrant övervägande har familjerna bakom de två företagen beslutat att slå samman Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Hasler vill erbjuda toppkvalitet till vettig prislapp

Skärbordstillverkaren Hasler har som motto att leverera produkter av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Under hösten blev det klart att Marabu är ny försäljningspartner i Skandinavien. Sign&Print har intervjuat grundaren och vd:n Marc Hasler om företagets inträde på den skandinaviska marknaden.
Hasler 1