Show med latexskrivare och printmaterial

Extra fokus för Spandex Schneidler blir att visa HP Latex-maskiner och passande material för dessa, berättar marknadsföringsansvarige Benjamin Koskinen. Foto: Privatbild

Benjamin Koskinen hos återförsäljaren och skyltleverantören Spandex Schneidler, sammanfattar företagets erbjudande på Sign&Print Connect.

– Vi kommer att visa ett urval av produkter och nyheter ur vårt breda sortiment från ledande varumärken. Det är produkter för digitaltryckare, skyltmakare, bilfolierare och företag som jobbar med printbar och självhäftande inredning och corona-säkring, berättar marknadsföringsansvarige Benjamin Koskinen.

Vilka produkter kommer ni satsa på att lyfta fram extra mycket?

– Vi kommer att fokusera på HP Latex och material som passar för dessa maskiner. Vi har under lång tid haft latextekniken i vårt sortiment och de flesta av våra printbara material är anpassade för att fungera i dessa maskiner. Vi har förstås även maskiner från andra tillverkare som använder en annan teknik.

Vad är dina förväntningar på Connect?

– Vi är nyfikna på att se hur en digital mässa kan fungera och hoppas kunna träffa och inspirera nya och befintliga kunder.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *