När vi nu möts igen

Snart har vi svensk grafisk mässa. Medan man i andra länder väntar på att få träffas fysiskt, så drar vi i Sverige nytta av vårt tekniska kunnande. Vi genomför allt på datorn.

Nytt på årets mässa är att vi visar stora maskiner som geografiskt står på andra platser. Vi besöker dem med hjälp av kamera och mikrofon.

Nytt på årets mässa är också att Falks Tryckeri & Brodyr i Kiruna deltar lika lätt som Workman i Kista. Ett bra internet är allt som krävs.

 

Sök kontakt eller titta själv

Istället för att pricka en expert på axeln, trycker du nu på en knapp och sekunden senare har ni ett bildsamtal med varandra. Känns det jobbigt kan du istället titta runt i montern på egen hand. Du läser om nyheter och klickar på videor.

Är du sugen på ett seminarium? Det finns 12 kanaler. Precis som på TV. Och alla programmen handlar om oss. Om vår bransch. Du kan ställa frågor direkt till den som pratar. Om du vill. Annars stänger du av din kamera och mikrofon och bara lyssnar.

 

Allt är live

Alla seminarier är live. Du kan inte gå in efteråt och titta. De händer när de händer och sedan är de över.

Är du permitterad så blir mässans tre dagar en ren utbildning. Är du i jobb så får du avgöra om du vill avsätta en, två eller tre dagar till mässan. Innehållet kan lätt hålla dig sysselsatt från den 9:e klockan 8.00 till den 11:e klockan 16.00. Ett råd är att avsätta tiden, precis som om du rest till mässa. Unna dig denna unika chans att titta på allt det nya och prata med experter som annars kan vara otroligt svåra att få tag i.

Var inte rädd för tekniken. Använd den. Gå på mässa mitt i en tid när vi annars inte kan träffas.

 

Hur går det till?

Du går in på signprintconnect.se och registrerar dig. Därefter kan du klicka på en kanal och följa en presentation. Du kan zappa vidare tills du hittar rätt. Scrolla sedan ner och klicka på ett företags logga. Ser deras kontaktpersoner. Tryck på en och börja prata. Är den upptagen, så boka en senare tid. Då ringer personen upp dig vid det klockslaget.

I montern kan du gå runt och titta på produkter och läsa utan att någon kontaktar dig. Du får titta runt i fred. Ingen från utställaren ser dig förrän du väljer att trycka på säljarens knapp och söka kontakt. Om du vill, kan du besöka varenda utställare på mässan utan att prata med någon.

 

Produktsök

Är du på jakt efter en specifik produkt? Använd mässans produktsök. Du klickar exempelvis på etikettskrivare och ser genast tio stycken. Du klickar på den första och väljer om du vill kontakta en säljare eller läsa på egen hand. Du går tillbaka och klickar på nästa produkt. Ingen risk att du missar någon. Här hittar du alla.

Det går att besöka mässan med mobilen men du får klart bäst upplevelse om du sitter vid datorn.

 

Välkommen

Välkommen till signprintconnect.se. Registrera dig. Det är gratis. Sedan ses vi 9–11 februari mellan klockan 8.00 och 16.00.

 

Peter Ollén, chefredaktör

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Högtryck för värmemattor: Printar tusentals meter under iskalla vintrar

Elvärmeprodukter i Skellefteå är långt ifrån ett klassiskt printföretag. Ändå skriver de ut tusentals kvadratmeter tjältiningsmattor en kall vinter. En ny eko solvent-skrivare levererad av Marabu kom på plats i början av året för att göra jobbet.

Publicerat av: