”En planapplikator för alla”

David Ogenvall står redo att möta kunder och mässbesökare, 9-11 februari. Foto: Pressbild

Rollsroller showar loss med sina monteringsbord på Connect-mässan.
– Våra kunder kommer att få möjligheten att djupdyka i vårt breda sortiment. Allt ifrån den uppdaterade instegsmodellen, till vår marknadsledande Premium-modell, säger David Ogenvall.

Säljansvarige David Ogenvall säger att de är taggade på det nya året och att det ska bli spännande att testa på en digital mässa där de kan visa upp sitt register med monteringsbord:

– Vi brukar säga ”Det finns en planapplikator för alla”, och detta uttryck är om möjligt ännu mer passande idag.

Förutom att demonstrera sitt utbud av monteringsbord kommer de även fokusera på sin e-handel.

– Vi vill även lägga fokus på vår webbshop, där kunderna smidigt kan beställa hem produkter och tillbehör för att underlätta produktion i den grafiska industrin.

Vilken produkt kommer ni att satsa på att lyfta fram extra mycket?

– Vi ser ett större intresse för Premium-maskiner och kommer därför att lägga stort fokus på ROLLSROLLER Premium och ROLL-X Professional, som båda är marknadsledande.

En av företagets premiumprodukter, ROLL-X Professional. Foto: Pressbild

Den fysiska mässan Sign&Print Scandinavia har alltid gett ett bra utfall för Rollsroller tidigare år, enligt Ogenvall:

– Därför ser vi verkligen fram emot att få delta och träffa alla våra kunder, trots de rådande omständigheterna. Det ska bli väldigt spännande att delta i denna nya typ av mässa.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Canon LabelStream 4000 visas för nordiska mässpubliken

Canon lägger allt krut på en enda maskin under Packnorth den 10–12 maj. Canon LabelStream 4000, en spännande etikettpress som lanserades år 2019, har nu börjat hitta ut på marknader i Europa. Norden är ännu ett orört område, men Canon hoppas kunna lägga grunden för kommande installationer via Packnorth.

Publicerat av: 

Ricoh utmanar med vattenbaserad bläckskrivare i B2-format

Ricoh presenterar sin första vattenbaserade B2-bläckstråleskrivare med duplex-kapacitet. Den nya skrivaren är utrustad med ny bläck- och härdningsteknik och kan skriva ut på praktiskt taget vilken typ av papper som helst, inklusive bestrukna offsetkvaliteter – utan att använda primer.

Publicerat av: 

Förpackningskonsulter intar mässa

AFRY är ett förhållandevis nytt namn på det vi tidigare kände som Ångpanneföreningen, eller ÅF. När Packnorth arrangeras 10–12 maj är man en av utställarna. Vi frågade de välkända förpackningskonsulterna Niclas Björkholtz och Christian Håkansson om vad som lockar dem med Packnorth och vad man kommer att presentera i sin monter.

Publicerat av: