Papyrus visar HP:s nya storformatsskrivare

Papyrus kan presentera en helt ny skrivare från HP – HP Latex 700 och 800-serien. Foto: Pressbild

Papyrus gläds åt nyheten att kunna visa upp nya storformatsskrivaren HP Latex 800W. Den första publika premiärvisningen sker på Sign&Print Connect där de också kommer guida besökarna rätt i företagets sortiment med pvc-fria material, maskiner och tjänster.

Niclas Ulriksson, försäljningsansvarig inom hårdvara hos Papyrus.

”Ett spännande och nytt sätt att genomföra mässor på.” Så beskriver Niclas Ulriksson, försäljningsansvarig för hårdvara på Papyrus om varför de har valt att medverka på Sign&Print Connect.

– Vi vill inte missa chansen att vara med från början och vi kommer göra allt för att deltagarna ska få en så bra upplevelse som möjligt av vårt utbud av produkter, hårdvara och tjänster.

– Inom storformat händer det mycket och vi kommer visa helt nya produkter, har Niclas Ulricsson tidigare sagt till Sign&Print. Nu står det klart att nyheten är att Papyrus kan presentera en helt ny skrivare från HP – HP Latex 700 och 800-serien.

Enligt återförsäljaren är det en produkt som kommer revolutionera marknaden:

”Det är nästa steg i HP Latex-serien och fördelar värda att nämnas är: Nytt laddningssystem, snabbare print och torktid – och det bästa – nu med möjligheten att printa vitt. Bläcket för HP Latex 700/800 är Generation 4, vilket ger ännu bättre utskriftsresultat”, skriver Papyrus i sitt nyhetsbrev där det också framgår att de ser lanseringen som en unik chans att stärka sina kunders produktion och utöka deras möjligheter med den nya HP-serien.
.

Material i sortimentet

Även produkter inom pvc-fria material kommer vara en del av Papyrus utbud på mässan.

– Vi har aldrig ställt ut på en digital mässa förut och vi ser fram emot det. Självklart
hoppas vi på intressanta samtal och spännande affärer.

Papyrus säljer HP Latex-, Designjet- och Pagewide-maskiner. Foto: Pressbild

Papyrus seminarier under mässan

Niclas Ulriksson och Robin Trab presenterar nyheter från HP, dess unika fördelar och berättar varför man just ska välja HP Latex.

Robin Lampén från Touch by U och Anders Petersén från Papyrus sänder direkt från Stockholm och visar car wrapping med fokus på Arlon SLX plus Cast Wrap FLITE Technology och andra folier för bildekor.

Cathrin Werdien och Katarina Lindqvist presenterar ett antal PVC-fria media som fungerar som alternativ till vanliga material.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *